Neglelakk

Vil du ha verdens største motehus på neglene dine?

Bare vent til du ser neglelakken inspirert av Louis Vuitton x Supreme!

LOGO-NEGLELAKK: Marc Jacobs Beauty viste fram denne varianten av trendneglelakken under moteuken! Foto: Skjermdump fra Instagram
LOGO-NEGLELAKK: Marc Jacobs Beauty viste fram denne varianten av trendneglelakken under moteuken! Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv er jeg ganske så kjedelig når det kommer til neglelakk. Det går i sort, ulike rødtoner (se vår store test av røde neglelakker her! Vinneren koster bare 50 kroner), hvitt og nøytrale, beige farger. Her til lands er det ganske vanlig, men da jeg bodde i USA ble jeg nesten sett rart på da jeg ba om hvit neglelakk da jeg fikk manikyr. Der virket det som om det nesten var om å gjøre å ha flest farger, mest dilldall, og alltid det seneste (les: rareste) på neglene sine. Psst: Vi har testet neglelakk som skal gi deg metallisk overflate - se resultatet her!

Etter moteukene som nylig var, fikk jeg flashback til dagene i USA. Flere av motehusene presenterte nemlig logoen sin på en ny måte. Modellene hadde blitt malt på logoen på neglene sine, og i ettertid ser vi at flere har laget sine egne varianter av de kjente klesmerkene. Vi snakker Tommy Hilfiger, Gucci, Louis Vuitton x Supreme og Puma - for å nevne noen. Er dette en neglelakktrend du kommer til å teste ut?

LES OGSÅ: Slik ser 116 lag med neglelakk ut

PUMA

TOMMY HILFIGER

ADIDAS

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer