Modellmamma

Vil Kaia Gerber (14) ta over motetronen fra mamma Cindy Crawford?

14-åringen er ikke den eneste supermodelldatteren som gjør det stort om dagen.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle hørt ordtaket Beauty is in the eye of the beholder, eller skjønnhet er i øynene på den som ser.

Men for enkelte ligger skjønnhet rett og slett i genene. Mange barn får ofte høre at de ligner på foreldrene sine, og naturlig nok tar ofte barn etter sin mor eller far. Men selv om vi ser «foreldre-og-barn»-duoer som ligner så mye på hverandre at man nesten kan ta dem for å være tvillinger, ser vi også flere døtre som helt klart tar etter - og over, for sine mødre - både når det kommer til utseende og karriere. 

Se bare på Gigi og Bella Hadid, som tar tatt etter supermodellmammaen og «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen, Yolanda Hadid. (54).

LES OGSÅ: Du vil ikke tro hvor mye IT-jentene tjener på ett Instagram-innlegg

Men det er ikke bare Kardashian-vennene Gigi og Bella som følger i mammas fotspor. Listen over modelldøtre som tar over stafettpinnen etter sine mødre er nemlig lang. 

Kaia Gerber, datter av Cindy Crawford: 

Kaia Gerber er bare 14 år, men har allerede funnet sin plass i modellverdenen og helt klart tatt etter sin mor, Cindy Crawford. Crawford var blant annet den første moderne supermodellen som poserte for Playboy, og har hatt en helt enormt suksessfull modellkarriere de siste 30 årene. 

I septemberutgaven av magasinet Teen Vouge er det derimot 14 år gamle Kaia som er i fokus. Her stiller hun opp i et mor-datter intervju, hvor mamma Cindy er personen som stiller spørsmålene. Og: bildene av 14-åringen er ikke mindre enn fantastiske! 

@teenvogue's girl power issue on stands now - @yemchuk

Et bilde publisert av Kaia Gerber (@kaiagerber)

Gigi og Bella Hadid, døtre av Yolanda Hadid: 

Om du enda ikke har fått med deg navnene Gigi og Bella Hadid, er det virkelig på tide. De unge supermodellene har de siste årene hatt en blomstrende karriere, både foran kamera og på catwalken. Noe av grunnen kan kanskje være gode gener fra deres mor og tidligere modell Yolanda. 

HADID-SØSTRENE: Bella og Gigi Hadid gjør begge stor suksess som modeller. Også moren Yolanda Hadid har en tidligere karriere som modell.  Foto: Afp
HADID-SØSTRENE: Bella og Gigi Hadid gjør begge stor suksess som modeller. Også moren Yolanda Hadid har en tidligere karriere som modell. Foto: Afp Vis mer

Georgia May Jagger, datter av Jerry Hall: 

24 år gamle Georgia May Jagger er ikke bare datter av tidligere supermodell Jerry Hall, hun er også datter av en av verdens mest ikoniske rockere, Mick Jagger. Tidligere i år ble Georgia hanket inn som ambassadør og modell for Volcom, samt at hun har vært «the face» for blant annet Chanel, Mugler og Versace. 

@portermagazine @drewjarrett1 @peter_dundas

Et bilde publisert av Georgia May Jagger (@georgiamayjagger)

Amber Le Bon, datter av Yasmin Le Bon:

Den britiske skjønnheten Amber Le Bon har på sine 26 år, rukket å være modell for blant annet Moschino og River Island. Kanskje ikke så rart at hun har havnet i samme industri som sin mor, som på 80-tallet var et stilikon som prydet forsider av store motemagasiner som Vouge og Elle. Nå er det derimot datterens tur til å vise seg fram. 

Anna Cleveland, datter av Pat Cleveland: 

27 år gamle Anna Cleveland har også rukket å vise seg fram på flere moteshow, og ifølge ELLE.com er hun et av navnene vi burde følge med på. Kanskje ikke så rart når hun har en av 70-tallets store ansikt, Pat Cleveland, som mamma. 

Sailor Lee Brinkley Cook, datter av Christie Brinkley:

Nok en ung modell å følge med på! Sailor Lee er blant annet å se i magasinet Seventeen i september. 17-åringen har i tillegg vært å se som modell i flere moteshow, samt i magasinet Town & Country, hvor hun poserte med sin bror, Jack. Hennes mor, Christie Brinkley, er også tidligere supermodell og Sports Illustrated-modell. Så her ligger det også tydelige gener i familien. 

Et bilde publisert av Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook)

Ella Richards, datter av Lucie De La Falaise:

Ella Richards har fylt 20 år og har allerede gått i moteshow til blant annet Tommy Hilfiger, Prada, Valentino, Calvin Klein og Fendi. Hun har også være å se i Burberrys kampanje. Men hun, i likhet med flere modelldøtre, har nok fått noen triks av mamma. Mamma-Lucie var nemlig en svært kjent modell som flere ganger har prydet Vogue, samt at hun har vært Yves Saint Laurent sin muse. 

#regram @windleandmoodie backstage at the men's SS16 @burberry show! Thanks for having me!

Et bilde publisert av Ella Richards (@ellarichardsr)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer