HØYT PÅ STÅL: Du blir fort festens midtpunkt med disse stilettskøytene. Heldigvis er de snillere mot parkettgulvet enn man skulle tro.  Foto: Produsenten
HØYT PÅ STÅL: Du blir fort festens midtpunkt med disse stilettskøytene. Heldigvis er de snillere mot parkettgulvet enn man skulle tro. Foto: Produsenten Vis mer

Sko

Ville du betalt 12.500 for disse?

De er garantert ikke det mest praktiske skotøyet, men oppmerksomhet får du.

Du ser ikke feil. Det er faktisk skøyter med høye hæler. Eller stiletthæler med skøyteblader, om du vil.

Ikke akkurat konkurransedyktige

Jovisst er det mye glamour i isdansverdenen, men skøyter med skyhøye stiletthæler er kanskje i meste laget. Eller?

De er i alle fall neppe noe vi vil se på isen under neste mesterskap, siden de faktisk har gummibeskyttelse under skøytebladet og er umulige å bruke på isen, melder Daily Mail (ekstern lenke). (Eiere av parkettgulv over det ganske land priser seg lykkelige over akkurat det.)

LES OGSÅ: Sportssandaler med høye hæler

Hælen er på 16 centimeter, og støvlene har en innebygd plattformsåle på 5 centimeter. Skøytebladet og gummien under bladet gjør dem nesten styltehøye.

Det er Dsquared2 som står for den noe spesielle utformingen, som de har gitt det fiffige navnet Skate Moss – ja, etter supermodellen vi kjenner så godt. Skal vi dømme etter høst-/vinter-visningen til DSquared, er det faktisk mulig å gå i dem også.

Noe for Gaga og deg?

Vi kan ikke tenke oss så mange andre enn Lady Gaga som kunne ha satt seg på venteliste for disse støvlettene; hun elsker som kjent monsterhæler og bisarre sko. Skulle du dog føle for å sikre deg lange blikk og bøtter med oppmerksomhet, kan du forhåndsbestille skøytene på nett allerede nå. De sendes ut i løpet av september.

Og prislappen? 9642 kroner for ankelstøvlene og 12455 kroner for de høye støvlettene – i tillegg kommer tollavgift og moms.

Det er faktisk 5,5 par ankelhøye stilettskøyter for ett sexleketøysjakkbrett, det – for dem som skulle ha lyst til å sette det i et eller annet litt spesielt perspektiv.

Begge parene kan forhåndsbestilles hos Luisaviaroma.com.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: