KJÆRLIGHET I FINANSKRISENS TID: Dårlig råd er ingen god grunn for ham til ikke å fri lenger. Disse forlovelsesringene fra Marks & Spencer koster fra 10 til 18 kroner.
KJÆRLIGHET I FINANSKRISENS TID: Dårlig råd er ingen god grunn for ham til ikke å fri lenger. Disse forlovelsesringene fra Marks & Spencer koster fra 10 til 18 kroner. Vis mer

Katie

Ville du blitt fornærmet?

Forlovelsesringer til 120 kroner har blitt en hit i England. Sjekk dem ut her.

Det var nok ikke en liten fillering skuespiller Katie Holmes fikk da Tom Cruise fridde til henne i toppen av Eiffeltårnet.

Ryan Philippe gav vel heller ikke bort noe rask da han spurte om sin kjære Reese Witherspoons hånd på en seng av jordbær.

For tradisjonen tro skal menn på frierføtter helst bruke en hel del penger, i hvert fall en månedslønn, på forlovelsesringen.

 • Les også: 20 måter å fri til ham på

 • Kjærlighet til folket

  Det engelske merket Marks & Spencer har imidlertid et helt annet syn på saken.

  Nå har de lansert egne forlovelseringer til under 200 kroner stykk.

  Ringene, som kommer i fire størrelser, er metallbelagt med platina og er smykket med en glitrende falsk diamant.

  For de som har dårlig råd

  - Disse ringene er for brudgommer som vil ha ekte diamanter men som ikke har råd til dem, sier Marks & Spencers talsperson Rekha Kannan til magasinet Marie Claire.

  - De er virkelig veldig vakre og du trenger ikke å robbe en bank for dem. Du kan nesten ikke se at diamantene ikke er ekte, heller, legger hun til.

  Fordeler og ulemper

  Har han ikke råd til å fri? Det beste med disse ringene er at hans argumenter om dårlig økonomi ikke holder vann lenger.

  Problemet som kan oppstå er derimot at gjerrigknarken i ham kan komme frem, og at du blir avspist med knapper og frimerker.

  Samtidig er jo det viktigste at han tross alt kommer seg ned i knestående. Med mindre du vil fri selv da. Her er i så fall tipsene.
  Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

  Saker spesielt utvalgt for deg: