Truse

Ville du gått i trusene til Obama?

Det er ikke nok å vinne valget, amerikanske presidentkandidater vil i buksa på deg også.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nei da, heldigvis snakker vi om et mer humoristisk innslag i valgkampen. Den trendy amerikanske undertøysdesigneren Andrew Christian lanserer nemlig nå Obama-trusa.

Hot hot hot

Her snakker vi om tettsittende boxershorts i rødt, marineblått eller kongeblått for herrene, og en søt liten string for damene. De mest ihuga tilhengerne kan altså nå for 29 dollar trykke Obama til mer enn sitt bryst. For hver truse som selges går én dollar til valgkampstøtte for Barack Obama.
 • - McCain er Hitler
 • Avlyste Hillary-BH

  Hva presidentkandidaten selv mener om trusetiltaket er uvisst, men hans talsmann sier i alle fall til The New York Daily News at Obama nok ikke kommer til å gå med trusene.Undertøysdesigner Andrew Christian for øvrig uttalt at om Hillary Clinton ble demokratenes visepresidentkandidat i valget, ville han ha laget en Hillary-bh. Hvorvidt han skal lage helsetrøyer med videpresidentkandidat Joe Biden er ikke godt å si.

  YouTube-hjelp

  Dette er ikke det første utradisjonelle tiltaket for å heie Barack Obama fram. Videoene av hans største blodfan, Obama-girl, har herjet på YouTube en god stund nå.

  Se videoen her:

  LES OGSÅ:

 • Trusene vi ler oss skakke av
 • Undertøyet vi drømmer om
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer