MEGGINGS: Denne buksetrenden, altså man leggings, tar av på Internett nå. Hva syns du om trenden for menn? Foto: Asos.com
MEGGINGS: Denne buksetrenden, altså man leggings, tar av på Internett nå. Hva syns du om trenden for menn? Foto: Asos.com Vis mer

Meggings

Ville du likt å se typen din i «meggings»?

Buksetrenden som tar Internett med storm.

Vi var klar over at det har blitt mer og mer trendy for menn å ha på seg bukser med en strammere passform, men at det hadde kommet til at de så kalte «meggingsene», altså man leggings, er «back in fashion», nei, det har gått oss hus forbi.  Stylist, moteekspert og blogger Storm Pedersen, er imidlertid blant dem som for lengst har fått med seg at de åletrange tightsene for gutta er her, igjen.

- Vel, meggings har man prøvd på flere ganger, og som før vil ikke denne trende kicke helt inn, tror jeg, sier han til KK.no: - Men det er jo en god unnskyldning for menn som har lyst å kle seg annerledes at det er en trend, sier Pedersen. (Saken fortsetter under bildet og annonsen)

MOTEEKSPERT: Storm Pedersen har bakgrunn fra norske Top Model og driver en moteblogg for både menn og kvinner. Foto: TheDailyInfluencer.com / Storm Pedersen
MOTEEKSPERT: Storm Pedersen har bakgrunn fra norske Top Model og driver en moteblogg for både menn og kvinner. Foto: TheDailyInfluencer.com / Storm Pedersen Vis mer

Selv forteller han at han har hatt mange ulike klesstiler opp gjennom årene, og har til og med hatt et par meggings i klesskapet. Men Pedersen understreker at dette er for spesielt interesserte. Og dersom det skulle være noe for typen, har han et tips til hvordan man kan bruke dem:

- Akkurat nå er jeg ikke der at meggings er noe jeg vil gå med, men om og hvis det skulle skje, måtte det være med lange shorts over. Da kan det faktisk bli classy og kan til og med brukes med skjorte og blazer over og cleane, pene sneakers, forteller stylisten. Saken fortsetter under annonsen.

Delte meninger

Etter at Buzzfeed delte en rekke bilder av meggingsene, begynte kommentarfeltet på nettisiden å koke. Det var nemlig flere som konkluderte med at dette var noe de gjerne kunne ha sett på typen sin (!). Leseren Rhea Pelotto var blant dem som kommenterte og det lød som følger: «Si farvel til det gamle ordtaket: «Ekte menn bruker rosa», og si hallo til det nye: Ekte menn bruker meggings»». 

«Det finnes ikke noe «burde bruke» noe som helst. Folk kan få ha på seg akkurat hva de vil. Bare fordi du ikke liker det eller om det gjør deg ukomfortabel, betyr ikke at folk skal slutte å være seg selv eller slutte å være komfortable med seg selv», skriver leseren Rebekah Hutson i en kommentar. Det er altså veldig delte meninger om de såkalte meggingsene. Hva mener du?

Vi gjør oppmerksom på at Storm Pedersen er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: