Meggings

Ville du likt å se typen din i «meggings»?

Buksetrenden som tar Internett med storm.

MEGGINGS: Denne buksetrenden, altså man leggings, tar av på Internett nå. Hva syns du om trenden for menn? Foto: Asos.com
MEGGINGS: Denne buksetrenden, altså man leggings, tar av på Internett nå. Hva syns du om trenden for menn? Foto: Asos.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi var klar over at det har blitt mer og mer trendy for menn å ha på seg bukser med en strammere passform, men at det hadde kommet til at de så kalte «meggingsene», altså man leggings, er «back in fashion», nei, det har gått oss hus forbi.  Stylist, moteekspert og blogger Storm Pedersen, er imidlertid blant dem som for lengst har fått med seg at de åletrange tightsene for gutta er her, igjen.

- Vel, meggings har man prøvd på flere ganger, og som før vil ikke denne trende kicke helt inn, tror jeg, sier han til KK.no: - Men det er jo en god unnskyldning for menn som har lyst å kle seg annerledes at det er en trend, sier Pedersen. (Saken fortsetter under bildet og annonsen)

Selv forteller han at han har hatt mange ulike klesstiler opp gjennom årene, og har til og med hatt et par meggings i klesskapet. Men Pedersen understreker at dette er for spesielt interesserte. Og dersom det skulle være noe for typen, har han et tips til hvordan man kan bruke dem:

- Akkurat nå er jeg ikke der at meggings er noe jeg vil gå med, men om og hvis det skulle skje, måtte det være med lange shorts over. Da kan det faktisk bli classy og kan til og med brukes med skjorte og blazer over og cleane, pene sneakers, forteller stylisten. Saken fortsetter under annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer