Som oftest skjuler store hatter hvem du er. Med denne hatten er det likevel ikke tvil om at Lady Gaga er ute i et av sine sprelske antrekk. Foto: All Over Press
Som oftest skjuler store hatter hvem du er. Med denne hatten er det likevel ikke tvil om at Lady Gaga er ute i et av sine sprelske antrekk. Foto: All Over Press Vis mer

Hatter

Ville du vist deg offentlig i denne?

Her er dronningene av hatter og hodeplagg som overgår det meste.

Publisert
Tiden er ikke inne for å være sjenert og tilbaketrukket. Stjernene setter på seg det ene iøynefallende hodeplagget etter det andre.

Alltid noe på hodet

Lady Gaga er blitt minst like kjent for de spesielle antrekkene sine som for musikken sin. Den futuristiske og oppsiktsvekkende stilen har fått flere spaltemeter i media. Det er sjelden hun viser seg ute uten noe på hodet.

Kler seg som om det var år 3000

- Min stil handler om den urbane kvinnen i år 3000, hvor det er mye forurensning og jeg må dekke meg til for at ikke den farlige lufta skal skade huden, forteller Lady Gaga til Adelaide Now.

Blonder og fjær

Selv om Lady Gaga er den mest ekstreme, er hun ikke alene om å bruse med fjærene. Spesielt trendy er blonder foran ansiktet, store utsmykninger i form av fjær og blomster. Blant de som liker å gjøre seg ekstra flid i klesveien er hitprinsessen Rihanna. Nå viser det seg at hun også ønsker seg en karriere innen mote.

- Det er så mye jeg ønsker å gjøre. Jeg har både lyst til å jobbe med filmer og noe innenfor mote ved siden av musikken min, forteller Rihanna til Entertainment Daily.Designerne liker også hatter


Det er mange designere som har lekt seg med artige hodeplagg til våren. Både John Galliano, Ralph Lauren og Ann Demeulemeester er blant designerne som har slått seg løs. Det er bare å skaffe henge med og skaffe deg noe lekkert til hodet før neste fest.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer