Kk-dagen

Vinn makeover med Trinny & Susannah!

Blir du en av de 5 heldige kvinnene som få bli ny med moteguruene?

Vinn makeover med Trinny & Susannah!
Publisert
Sist oppdatert
Vi gjentar suksessen for tredje år på rad og inviterer deg til årets feelgood-dag med fantastiske foredragsholdere!• Latter, glede og kloke tanker• Bobler i glasset og buffet• Gode shoppingtilbud• Velfylt goodiebag

Meld deg på KK-dagen 2012 her!

TRINNY & SUSANNAH KOMMER

Verdens mest populære moteguruer er kjent for å gjøre enhver kvinne til den vakreste - uansett fasong. Nå kan DU være en av 5 heldige som vinner en makeover!Denne konkurransen er nå avsluttet!Din makeover vil skje på KK-dagen 16. mars, i forbindelse med Trinny & Susannahs show på scenen. Du vil kunne nyte dagen forøvrig i fulle drag.

Dette må du gjøre:

For å være med i trekningen, send en mail til paamelding@aller.no og skriv følgende: • Alder• Størrelse overdel• Størrelse underdel • Skriv to-tre linjer om hvorfor DU fortjener å vinne en makeover• Legg ved et helfigurbilde av deg selvFor å delta i konkurransen må du være påmeldt til KK-dagen 2012. Frist for å være med i trekningen er 1. mars.Hvor og når: Fredag 16. mars kl. 09.00 på Folketeateret i Oslo. Registrering fra kl. 07.30. Lurt å være tidlig ute!Pris: KK-abonnenter kr. 998, ikke-abonnenter kr. 1298. Prisen inkluderer enkel servering.

Meld deg på her!

Eller send sms til 1901. Send KKDAGEN navn og e-postadresse til 1901 (kr 1). Eksempel: KKDAGEN Kari Nordmann kari@nordmann.no og send til 1901. Påmeldingen er bindende.Vi gjør oppmerksom på at en del av informasjonen i forbindelse med KK-dagen vil skje på mobil. Du vil i forkant og på selve dagen kunne motta sms fra KK og våre utvalgte samarbeidspartnere. Arrangementet gjennomføres under forutsetning av nok antall påmeldte.

Overnatting

Som deltaker på KK-dagen får du spesialpris på overnatting hos Clarion Collection Hotel Folketeateret. Det ligger samme sted som KK-dagen avholdes.Pris:Hotellovernatting 16.03-17.03 = Kr. 1.180,-Hotellovernatting 15.03-16.03 = Kr. 1.340,-*Prisene er per rom per natt og inkludert frokost og kveldsmat.Tillegg for to personer på rommet er Kr. 200,- per natt. Kontaktinfo 22 00 57 00, oppgi kode KK Dagen.HOVEDPARTNERE:UTSTILLERE:Nora Norway – New Nordic – Sunniva FlytPharma Nord - retthjem.no - Aschehoug - Match

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer