Kåper

Vinterens klassiske kåper

Du kan bruke dem til alt!

Foto: Rohny Kristensen
Foto: Rohny Kristensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fargen til tross, du blir alt annet enn grå mus i en av vinterens mest klassiske ytterplagg.De er alt fra feminine og yndige til dobbeltspente tøffinger inspirert av uniformer i militæret. I A-form à la 60-tallet eller i empiresnitt med puffermer og store krager. Tweedkåper i engelsk stil og klassiske trenchcoats er også slagere.

Kan brukes til alt

Kåpene lar seg kombinere på alle slags vis, om du så vil bruke dem til trange jeans, tjukke tights, kjoler, shorts, skyhøye stiletter eller rett og slett et par fornuftige vinterstøvler du holder varmen og balansen i.
 • Les også: 30 kåper som gjør deg hot
 • Grått er hot

  Men selv om det finnes mange flotte kåper i alle regnbuens farger denne høsten, som fuksiarosa, lilla og knall grønt, trår du aldri feil i grått. Det fine med en grå kåpe er nemlig at du kan jazze den opp eller ned, alt ettersom hva slags tilbehør du velger eller hvilket humør du er i.
 • Les også: Kåper som gjør deg hot
 • En dag velger du kanskje å være litt kommunegrå og anonym, mens andre dager gir du gass med turkise skjerf, ørepynt med glitrende steiner og skyhøye lakkstøvletter. For ikke å snakke om en feiende flott fiolett kjole som vekker oppsikt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer