Jakker

Vinterens kuleste jakke

Varm, passe vampete og perfekt for deg som liker leoparder.

SMIDIG SOM EN JUNGELKATT: Supermodell Kate Moss og stilikon Fearne Cotton setter standarden for hva som gjelder denne høsten. Øverst til høyre i dyrisk fuskepels (kr 1000, Mango) og med bred krage og store knapper (kr 900, Topshop.com). Foto: All Over Press/Produsenter
SMIDIG SOM EN JUNGELKATT: Supermodell Kate Moss og stilikon Fearne Cotton setter standarden for hva som gjelder denne høsten. Øverst til høyre i dyrisk fuskepels (kr 1000, Mango) og med bred krage og store knapper (kr 900, Topshop.com). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om vi kanskje ikke skulle tro det, så er det jungelkatter som gjelder på jakkefronten denne høsten- og vinteren.La deg inspirere av bildene lenger ned i saken.Les også: Fuskepelsen = høstens trendjakke- Et må-ha!Blant stjernene, i vintagebutikker og hos kjeder som H&M og Topshop har spesielt leopardprint tatt helt av.- Dyreprint er blitt et må-ha denne sesongen, og leopardjakker er blant det kuleste å oppdrive, sier stylist og motejournalist Linda Vasquez til kk.noSlik får du stilenEnten du vil kjøre dyrisk fra topp til tå, eller bare bruke jakken til et par slitte jeans, et par tights eller et skjørt er opp til deg.Supermodell Kate Moss bruker den blant annet over rocka olivengrønne cocktailkjoler.Stilikon og tv-stjerne Alexa Chung topper knall røde silkekreasjoner med den, mens supermodell Lily Donaldson bruker den til den lille sorte. La deg inspirere her:

Fuskepelsen = høstens trendjakkeTar du avstand fra å bruke pels, akkurat som førstefrue Michelle Obama?Det betyr ikke at du ikke kan smette inn i myke og varme luksusjakker av den grunn. Denne høsten er nemlig utvalget innen juksepels enormt!Sjekk ut våre forslag lenger ned i saken.Fake med stilOm du så vil gå for eksklusive jakker i nostalgisk filmstjernestil, eller dyriske leopardkopier og rocka korte boleroer - du vil garantert finne noe du liker. Vintage-trenden er også overalt.Det trenger heller ikke å koste skjorta - de fleste kjedebutikkene kjører mye juksepels nå.Finn din fuskepelsfavoritt her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer