Undertøy

Vinterens lekreste ullundertøy

En ulltrøye hjelper deg å holde varmen - og kan faktisk brukes under festkjolen.

LEKKERT: – Ullundertøy er spesielt effektivt for å holde varmen, ettersom det transporterer fuktighet bort fra kroppen. Det betyr at luften mellom kroppen og plaggene forblir tørr, og denne luften isolerer bedre, sier Ole Andreas Devold, som er teknisk sjef i Devold. Foto: Produsentene
LEKKERT: – Ullundertøy er spesielt effektivt for å holde varmen, ettersom det transporterer fuktighet bort fra kroppen. Det betyr at luften mellom kroppen og plaggene forblir tørr, og denne luften isolerer bedre, sier Ole Andreas Devold, som er teknisk sjef i Devold. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enkelte personer er rett og slett frossenpinner som aldri helt får varmen tilbake i kroppen - selv ikke når de ligger under pleddet i stuen. Men når kvikkssølvet kryper godt under femten grader her i landet, er det slett ikke så rart at de fleste nordmenn fryser. Heldigvis finnes det noen enkle triks som hjelper deg å holde varmen. Det er nemlig ikke bare på fjellet det er viktig med ordentlig ullundertøy. Når kulda setter inn er det god grunn til å bruke det hver dag - og faktisk også på fest!LES OGSÅ: Sjekk hva som er tilbake!

Bruk ull under festkjolen

Vi har hørt det tusen ganger før, men den beste måten å holde varmen på er faktisk ved å bruke ull innerst - og det gjelder ikke bare på fjellet. – I dag finnes det mye fint, tynt ullundertøy i den fineste merinoullen. Det er et varmt og komfortabelt plagg du kan ha under genseren til daglig, forteller Ole Andreas Devold, som er teknisk sjef i Devold.Med en tynn trøye eller singlett kan du faktisk også bruke ull under festkjolen, og dermed holde varmen mye bedre på mange av festlighetene i desember.(Artikkelen fortsetter under bildet)– Ullundertøy er spesielt effektivt for å holde varmen, ettersom det transporterer fuktighet bort fra kroppen. Det betyr at luften mellom kroppen og plaggene forblir tørr, og denne luften isolerer bedre, sier han. – Til hverdags kan det være fornuftig å velge en tynn, delikat trøye i merinoull. SJEKK UT NOEN AV KJØPETIPSENE HER:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.