Yttertøy

Vinterens mest trendy yttertøy

Her er de seks hovedtrendene som vil prege den norske jakkevinteren. Én av dem er faktisk ikke en jakke engang.

HVILKEN ER DIN FAVORITT?: Saueskinn/biker-jakken, capen, fuskepelsen, kamelhårsfargen, 50-tallsstilen, og uniformsstilen utgjør de største yttertøytrendene denne sesongen. Se priser og forhandlere i bildeserien under. Foto: Produsentene/Forhandlerne
HVILKEN ER DIN FAVORITT?: Saueskinn/biker-jakken, capen, fuskepelsen, kamelhårsfargen, 50-tallsstilen, og uniformsstilen utgjør de største yttertøytrendene denne sesongen. Se priser og forhandlere i bildeserien under. Foto: Produsentene/Forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Enten du handler på nettet eller i fysiske butikker, så vil du denne høsten kunne finne et bredt utvalg av trendy yttertøy. Og takk og pris for det. For vær og temperaturer varierer stort i dette landet.

Kanskje er du superfrossen og har behov for en varm og tykk ullkåpe, eller du bor på et sted med milde vintre, hvor en kul uniformsjakke er alt du trenger for å komme deg gjennom de neste månedene.

LES OGSÅ: Disse jakkene har du ikke har sett før

Prismessig kan du velge om du vil ha noe rimelig og trendy, eller mer klassisk, slik at du kan ha plagget resten av livet.

Nedenfor finner du en oversikt over de største jakke- og kåpetrendene denne sesongen, og forslag til hvordan du kan style de ulike variantene.

TREND: Kamelhårsfrakken


Kamelhårsfarge er hot denne sesongen, og kamelhårsfrakken er selvfølgelig nøkkelplagget. Den kombineres gjerne med litt røffe denimplagg. På den måten kan du være sikker på å få en trendy look, samtidig som de klassiske elementene står frem.

TREND: Saueskinnsjakken


70-tallsbohemen er tilbake denne høsten. De viktigste plaggene her er saueskinnsjakken og det lange skjørtet. Sesongens mest trendy antrekk skaper du med å kombinere disse to, i tillegg til brune støvletter og hvit silkebluse, som også er blant høstens it-plagg.

TREND: Militær/uniformsstil


Armystilen herjer fortsatt, og militær/uniformsinspirerte jakker og kåper ses overalt. Stikkord er blanke knapper, markerte skuldre og kamuflasjefarger. Gjør stilen feminin ved å kombinere med høye hæler, eller kjørt på med røffe boots for en komplett look.

TREND: Cape


Capen er tilbake i motebildet, og knyttes både til den lady-looken og til goth-stilen. Vil du gå for først-nevnte, kombiner med blyantsmalt skjørt, høye hæler og kanskje et par lekre hansker. Vil du se mer mystisk ut, gå for helsort antrekk med cape og jeans og røde lepper.

TREND: Fuskepels


Enten du bare vil holde varmen, eller du er mot pelsdyrhold og av den grunn ikke vil bruke ekte pels, så er fuskepelsjakken et fint akkompagnement til høstgarderoben. Vil du gå for en sexy stil, så husk at dyreprint er evig aktuelt, også på fuskepels.

TREND: 50-tallet


50-tallsstilen er en stor trend i høst. Når kulden trenger seg på kan du kombinere ditt høstlige, ladylike antrekk med en 50-tallsinspirert jakke. De vi ser mye av i høst er gjerne romslige med store knapper, eller kroppsnære i tidsmessig hundetannsmønster eller ruter. Kragen er gjerne rund og høy, og materialene ull eller ulltweed.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer