Dunjakke

Vinterjakkene som holder deg varm

Er du også lei av å fryse? Her er de varmeste jakkene!

VINTERJAKKE: En varm boblejakke er alfa omega på kalde dager. Også kjendiser som Hilary Swank sverger til dunkåpa i vinterkulda! Foto: All Over Press og produsentene
VINTERJAKKE: En varm boblejakke er alfa omega på kalde dager. Også kjendiser som Hilary Swank sverger til dunkåpa i vinterkulda! Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skal du på fest eller vil pynte deg litt ekstra, er det klart det er gøy med en varm og fin kåpe. Men det er ikke til å stikke under en stol at når gradestokken kryper nedover, som nå, så er det ingenting som er bedre enn å krype inn i en god og lun vinterjakke.Og selvfølgelig er det ikke sånn at du må velge mellom det å være varm og det å være fin. Med disse jakkene kan du være begge deler samtidig!LES OGSÅ: Endelig er disse tilbake for fullt!

Lekre kjøpetips

Nedenfor finner du jakker i alle prisklasser som gjør at du holder varmen i vinter.

LES OGSÅ: Kåpene som gjør at du holder varmen med stil

Gode tips til kjøpet

 • Husk å sjekke om jakken er fylt med ekte dun eller syntetiske stoffer. Ekte dun har nemlig luftkanaler som drenerer bort fukt og kulde på en helt egen måte, og vil derfor holde deg ekstra varm.
 • Velg gjerne en modell med litt lengde for å holde best mulig på varmen. Med en boblekåpe unngår du å fryse på rompa og lårene også.
 • Føler du at dunjakken blir formløs, kan du kjøpe en med et belte for å få mer fasong. Du kan også bruke et belte du allerede har over favorittjakka for å gi den mer særpreg og finere silhuett.
 • Husk å behandle boblejakken din pent, og sjekk alltid vaskeanvisningen før du kaster den i vaskemaskinen. De fleste dunjakker må nemlig renses.
 • Om du er eier av en boblejakke som kan vaskes i maskin, er det smart å vaske den med et par tennisballer som slår dunet rundt. Da unngår at alt samler og klumper seg. Flere gode vasketips til dunjakka får du her.
 • LES OGSÅ: Hold stilen i kulda

  Se hvordan kjendisene holder seg varme

  LES OGSÅ: Denne jakka er helt spesiell

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer