Jakke

Vinterjakker til røverpris

Nå kan du gjøre et realt kupp! Og den fineste koster bare 180 kroner.

LIKE BRUKBARE TIL NESTE ÅR: Vinteren er slettes ikke over - dessverre. Derfor er det ikke så dumt å kjøpe vinterjakke nå som det er salg. Se informasjon om jakkene lenger ned i saken.  Foto: Produsenter/Forhandlere
LIKE BRUKBARE TIL NESTE ÅR: Vinteren er slettes ikke over - dessverre. Derfor er det ikke så dumt å kjøpe vinterjakke nå som det er salg. Se informasjon om jakkene lenger ned i saken. Foto: Produsenter/Forhandlere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mens vi venter på lyse dager, friske farger og lette sommerplagg, kan det være lurt å sjekke ut hva januarsalget har å by på.

Og selv om det siste vi vil er å ligne på Michelin-mannen, og heller vil gå i flagrende kjoler, 70-tallsbukser og cityshorts, er det faktisk ikke så dumt å gi dunjakken og parkasen, som vanligvis er ganske dyre, en siste sjanse.

For nå er de på salg overalt, og opp til 70 prosent enkelte steder. Går du for en klassisk modell, kan du dessuten bruke den i årevis. Den trenger ikke å være trist og uformelig. Det finnes mange innsvingede og lekre modeller å få tak i.

LES OGSÅ: Dunjakker som faktisk er fine.

KK.no gikk på jakkejakt - se hva vi fant:Skaff deg en designerjakke

Når det er salg kan du med fordel godt unne deg en jakke av god kvalitet, som du vanligvis ikke ville hatt råd til, som varer ekstra lenge.

Kanskje en jakke fra Stella McCartney, Marc Jacobs eller See by Chloè?

Her er nettsidene Net-a-porter, søstersiden The Outnet og My-warderobe.com gode tips.

Her finner du klær fra en rekke designere fra 40 til 80 prosent avslag.

Gode nettbutikker med salg

På nettsidene Fashionmixology og Nelly er det dessuten veldig godt utvalg.

Ellers pleier H&M, Ellos og La Redoute å kjøre mye salg.
KK.nos FAVORITT: 180 KRONER!: Parkas med puffermer, avtakbar hette med snøring og kant av fuskepels, knytebelte og to hemper i livet og glidelås midt foran (kr 180, Jeane Blush/Nelly.com).
KK.nos FAVORITT: 180 KRONER!: Parkas med puffermer, avtakbar hette med snøring og kant av fuskepels, knytebelte og to hemper i livet og glidelås midt foran (kr 180, Jeane Blush/Nelly.com). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer