Vis mer

Badetøy

Viser mer enn det skjuler

Her er sommerens heteste badetøy.

Publisert
Vil du være finest på stranda denne sommeren er det ikke nødvendig å ta på seg den minste bikinien. Både g-strengen og bikinitoppen i frimerkestørrelse kan de andre trygt få ha i fred.

Slik blir trendene

Bikinitoppene kommer både med halterneck og med ordinære stropper. Den klassiske badedrakten er tilbake. Gutta må finne seg i å dele bermudashortsen med oss. Og det flagrende sarongskjørtet er tilbake. Det er superpraktisk å ha i kofferten, og kan brukes både som ekstra håndkle og som kjole.

Her er nyhetene

Vårens nyheter er søte bikinitruser med et lite tilhørende skjørt. Velg og vrak i ulike mønstre og modeller. I tillegg er tilbehør som gullkjeder og kule hatter i Panama-stil et must.

 • Les også: Sexy solkysset strandmote
 • Les også: Slik kupper du stranden i 2009

 • Vær kledd

  Det viktigste å huske på er dette: I vår skal du ikke vise alt. For sommerens mest sexy badetøy bruker et gammelt triks - å ikke avsløre alt, men overlate noe til fantasien.

  Her ser du sommerens nye trender:
  Sjekk ut sommerens fineste bikinier her:  Det finnes norske bikinier!

  Norske Soak Bikini, som består av Amy Vidler og Mathile Ramsfelt, har dessuten en helt unik badetøykolleksjon inspirert av art deco, superhelter og geometrisk arkitektur.

  Sjekk ut videoen fra Soak-visningen under Oslo Fashion Week i høst her:


  [obj:media:6678]  Er du usikker på hvilke modeller som kler deg? Her finner du bikinien til din figur.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer