Marit Bjørgen

Viste gravidmagen i designerkjole

Marit Bjørgen (36) kombinerte Hollywood-stjernenes favorittplagg med norsk design.

BRYLLUPSGJEST: Marit Bjørgen var i strålende humør under bryllupet i Lofoten sist helg. Den gravide skiløperen var kledd i en metallisk blazer fra Moods of Norway og pudderfarget bandasjekjole fra Hervé Léger. Tilbehøret besto av store ringer i ørene og en enkel Michael Kors-veske. Foto: Espen Solli
BRYLLUPSGJEST: Marit Bjørgen var i strålende humør under bryllupet i Lofoten sist helg. Den gravide skiløperen var kledd i en metallisk blazer fra Moods of Norway og pudderfarget bandasjekjole fra Hervé Léger. Tilbehøret besto av store ringer i ørene og en enkel Michael Kors-veske. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Skistjernen Marit Bjørgen (36) var selvfølgelig på plass da hennes gode venninne og skikollega Kristin Strømer Steira (34) giftet seg med canadiske Devon Kershaw (32) i idylliske Lofoten sist helg.

Den topptrente OL-vinneren var kledd i en pudderfarget bandasjekjole som viste fram den begynnende gravidmagen for første gang. 

I juni avslørte hun at hun venter barn med samboeren Fred Børre Lundberg (45). Babyen kommer i desember, noe som betyr at hun fire måneder på vei. 

SOMMERBRYLLUP: Både Therese Johaug og Marit Bjørgen var kledd i pastellfargede antrekk under bryllupet til Kristin Strømer Steira. Bruden var kledd i en elfenbensfarget silkekreasjon fra den norske designeren Leila Hafzi, mens Johaug gikk for en trendy, todelt kreasjon. 
 Foto: Espen Solli
SOMMERBRYLLUP: Både Therese Johaug og Marit Bjørgen var kledd i pastellfargede antrekk under bryllupet til Kristin Strømer Steira. Bruden var kledd i en elfenbensfarget silkekreasjon fra den norske designeren Leila Hafzi, mens Johaug gikk for en trendy, todelt kreasjon. Foto: Espen Solli Vis mer

LES OGSÅ: Märtha gjør som Jennifer Aniston

Bandasjekjole til 14.000

Etter alt å dømme kommer Marits kjole fra det amerikanske motehuset Hervé Léger. De svært populære bandasjekjolene kommer i utallige varianter og farger, og har blitt kopiert av rekke produsenter. 

Bjørgens kjole ser ut til å være en ekte Hervé Léger av typen «Valerie Novelty». Modellen har «cut out»-detaljer på skuldrene og A-formet skjørt.

Designplagget koster opprinnelig 14.000 kroner på motehusets webshop, men er nå på salg til 5600 kroner i fargen sort. Marits modell i puddernyansen «Bare» er utsolgt. 

Den gravide skistjernen kombinerte designkjolen med en metallisk blazer fra det norske merket Moods of Norway. Over skulderen hadde hun en sort veske fra Michael Kors og på føttene sorte pumps med spiss tupp. 

LES OGSÅ: Sjekk Mette-Marits trendy tilbehør

VOKSENDE MAGE: Marit foreviget den vakre bruden med mobilkamera, mens samboeren Fred Børre Lundberg sto like bak henne. Man kan så vidt skimte antydningen til en babymage under stretchkjolen.
VOKSENDE MAGE: Marit foreviget den vakre bruden med mobilkamera, mens samboeren Fred Børre Lundberg sto like bak henne. Man kan så vidt skimte antydningen til en babymage under stretchkjolen. Vis mer

Kjendisene har lagt sin elsk på kjolen 

Bandasjekjolen fikk sitt store gjennombrudd i 2008, og siden den gang er den blitt brukt av alt som kan krype og gå av Hollywood-skjønnheter.

Popstjernen Britney Spears, realitystjernen Paris Hilton og klesdesigneren Victoria Beckham er bare noen av kjendisene som har lagt sin elsk på de åletrange kreasjonene, som lanseres i nye utgaver hver sesong.

KJENDISFAVORITT: Hervé Légers populære bandasjekjoler har vært på utallige røde løpere de siste syv årene. Her er Victoria’s Secret-skjønnheten Miranda Kerr, supermodellen Elle Macpherson, popstjernen Britney Spears og Pussycat Dolls-artisten Nicole Scherzinger i forskjellige varianter av kjolen.  Foto:  NTBscanpix
KJENDISFAVORITT: Hervé Légers populære bandasjekjoler har vært på utallige røde løpere de siste syv årene. Her er Victoria’s Secret-skjønnheten Miranda Kerr, supermodellen Elle Macpherson, popstjernen Britney Spears og Pussycat Dolls-artisten Nicole Scherzinger i forskjellige varianter av kjolen. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Mer fornøyd med kroppen etter to fødsler

Har termin i slutten av desember 

Marit Bjørgen avslørte selv babynyheten under et pressemøte med langrennsjentene i Hemsedal tidligere i sommer.

Viste gravidmagen i designerkjole

Termin er i slutten av desember, så skiløperen vil naturlig nok ikke konkurrere denne sesongen.

– Vi gleder oss masse til barnet kommer. Vi kan ikke få noen større julegave, har Bjørgen tidligere fortalt til Se og Hør. 

Se flere bilder av Marit Bjørgen og de andre festpyntede skijentene i tirsdagens Se og Hør!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer