Aurora Aksnes

Vogue kaller norske Aurora en «It girl to watch»

Det varmer våre nasjonalromantiske hjerter!

AURORA AKSNES: Verdens største motemagasin kaller den norske sangstjernen en «It girl to watch». Heia, Aurora! Foto: VG/Scanpix
AURORA AKSNES: Verdens største motemagasin kaller den norske sangstjernen en «It girl to watch». Heia, Aurora! Foto: VG/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når en nordmann begynner å gjøre det stort i utlandet, får vi en skikkelig stolthetsfølelse i kroppen. Akkurat som om vi kjenner personen! Nico & Vinz, Kygo og Matoma har virkelig slått i gjennom i utlandet, men inne i denne miksen av talentfulle artister mangler vi ei tøff dame med en fortryllende stemme. Nei, vent! Det har vi jo! Aurora Aksnes (20) har ikke bare opptrådt på et av USAs aller største talkshow, «The Tonight Show» med Jimmy Fallon, men nå har jammen meg selveste Vogue bitt seg merke i sangfuglen.

Det var nemlig under festivalen Panorama i New York at en journalist fra verdens største motemagasin hadde tatt turen for å sjekke ut de mange artistene som skulle opptre. Norske Aurora Aksnes gjorde et stort nok inntrykk til at hun kom på fronten av nettsiden med en artikkel bare om henne! Vogue omtaler Aurora som en kommende stjerne med vikinghår, og oppfordrer alle til å holde et øye med den norske it-jenta.

- Endelig. Ny musikk som får hjertet mitt til å banke

Det er ikke bare Jimmy Fallon (41) og Vogue som har falt pladask for norske Aurora. I mars 2015 tok nemlig sangstjernen Katy Perry (31) til Twitter for å dele sine meninger om Aksnes. Her skriver «Fireworks»-sangeren at alle må sjekke ut denne engelen, og legger ved link til Auroras sang Runaway. Tweeten har blitt delt nærmere 6000 ganger og fått nesten 13.000 liker-klikk. Aurora svarte også Perry og takket så mye for støtten. Men ifølge W Magazine er ikke dette denne eneste internasjonale kjendisen som har lagt merke til it-jenta. Sønnen til Will Smith (47), Jaden Smith (18), skal ha kalt musikken til Aksnes kosmisk bevisst. Hva nå enn det betyr. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer