Anna Wintour:

Vogue-redaktøren om antrekk til jobbintervju

Svaret er litt overraskende.

ANNA WINTOUR: Vogue-sjefen deler noen gode tips til de som skal på jobbintervju. Foto: Scanpix
ANNA WINTOUR: Vogue-sjefen deler noen gode tips til de som skal på jobbintervju. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Anna Wintour er en legende i motebransjen. Hun er redaktør for verdens største motemagasin, amerikanske Vogue. Det har hun vært siden 1988.

Hun går alltid kledd i skjørt eller kjole, og det hele er som oftest toppet med et par svarte solbriller. Wintour har hatt et rykte på seg å være ganske streng. Det ble forsterket da filmen «The Devil Wears Prada» kom ut.

PÅ MOTEVISNING: Dronning Elizabeth satt ved siden av Anna Wintour under moteuken i London. Foto: Scanpix
PÅ MOTEVISNING: Dronning Elizabeth satt ved siden av Anna Wintour under moteuken i London. Foto: Scanpix Vis mer

Karakteren «Miranda Priestley» skal være basert på Vogue-redaktøren. Men i det siste har Wintour vist en langt mer jovial side av seg selv. Spesielt etter at hun stilte opp i talkshowet til programleder og komiker James Corden.

Her utfordret han det britiske moteikonet til leken «Spill Your Guts Or Fill Your Guts». Den går ut på å enten spise den mindre apetittvekkende maten som står foran deg, eller innrømme noe du helst ikke vil si. Wintour tok leken på strak arm!

Vis mer Vis mer

- Du må kle deg for deg selv

Slik har vi aldri sett Anna Wintour før. Selv var jeg livredd redaktøren i lang tid - spesielt etter at hun uttalte at hun aldri kom til å ta på seg et helsvart antrekk. Noe du ser meg i hele tiden. Likevel må jeg være tro til meg og min stil, og nå kan det se ut til at redaktøren har endret litt mening.

Vis mer Vis mer

Nylig ble hun nemlig stilt noen spørsmål av Vogues lesere. Blant spørsmålene var hva hun synes om leggings og stilen til Kardashian-familien.

Hun ble også spurt om hva man bør ha på seg i et jobbintervju. Umiddelbart forventet jeg svaret: «Ikke et svart antrekk!», men overraskende nok var ikke det svaret til Wintour.

VOGUE-SJEF: Anna Wintour. Foto: Scanpix
VOGUE-SJEF: Anna Wintour. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er så spennende å se hva folk har tatt på seg når de kommer hit på intervju. Noen ganger ser det ut som om de har kjøpt et antrekk rett før de kom hit og det ser ikke alltid ut som noe som passer deres personlighet og hvem de er, sier Wintour i videoen og fortsetter:

- Det er noe alle burde huske på - enten du er på intervju hos Vogue eller hvor som helst: Vi ansetter ikke garderoben din. Klesskapet ditt kommer ikke til å gjøre jobben for deg, det er hvem du er.

Redaktøren kommer aldri til å glemme en mann som kom til intervju iført en kjole og en veske.

- Jeg ga han jobb på stedet. Du må kle deg for deg selv. Det gjelder uansett hvilken jobb du ønsker.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer