SVÆRT FLEKSIBEL: Hemmeligheten de patenterte skoene er den myke sålen som lar foten bevege seg mer naturlig, i tillegg har skoen gummi og gel som skal gjøre det mer behagelig for tåballene. Foto: Raphaelyoung.com
SVÆRT FLEKSIBEL: Hemmeligheten de patenterte skoene er den myke sålen som lar foten bevege seg mer naturlig, i tillegg har skoen gummi og gel som skal gjøre det mer behagelig for tåballene. Foto: Raphaelyoung.com Vis mer

Sko

Vonde hæler er nå historie

- Stilettene er like behagelige som ballerinasko, ifølge designeren selv.

Publisert
Den franske skodesigneren Raphael Young er mannen bak en oppfinnelse kvinner verden over vil elske ham for, ifølge The Daily Mail.

Nemlig høyhælte sko som skal være like komfortable som ballerinasko.

SE OGSÅ: 88 vårfine ballerinasko

Aldri mer vridd ankel

Youngs patenterte sko - kalt R-Flex - er en serie høyhælte sko med fleksible såler laget for glade føtter dagen lang.

Skoene inneholder lateksgelé i lærsålen og gummiinjeksjoner under tåballene, stedet under foten som så fort blir ømt og sårt etter et par timer i høyden.

Det finnes også en anti-vridningsfunksjon som skal gjøre skoen stødig og forhindre at du vrir ankelen.

- Komfortable som ballerinasko

Young skal ha blitt inspirert til å lage de komfortable skoene for 12 år siden, da han besøkte en skofabrikk.

- Fabrikken laget komfortable sko, men var på jakt etter en løsning som kunne gjøre disse skoene enda mer fleksible, gjøre de enda mer behagelige - og som gjør det mulig å gå på en mest mulig naturlig måte.

- Etter prøving og testing i fabrikken, fant jeg den tekniske løsningen som gjorde høyhælte sko like fleksible og komfortable som en ballerinasko. Og vi patenterte den.

Se store bilder av R-Flex-skoene her:


Men funker de?

Og ifølge Kay Barron ved motemagasinet Grazia holder skoene det de lover.

- Skoene til Young er superfleksible og komfortable – hvilket var svært overraskende med tanke på hvor høye de er. Jeg gikk med dem en hel dag under London Fashion Week, sier hun til dailymail.co.uk.

Det høyteknologiske fottøyet har imidlertid ikke samme prislappen som et par ballerinasko. For ett par må du punge ut med rundt 3500 norske kroner.

Flere komfortable tips

Har du ikke en lommebok som vil overleve dette, har vi på KK.no allerede gitt noen gode tips som kan gjøre de høye hælene litt mer komfortable.

Er til og med ballerinaskoene dine vonde? Da kan dette trikset hjelpe.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer