Votter

Votter som faktisk er fine

Joda, det er fullt mulig å holde hendene varme med stil denne vinteren.

IKKE GÅ DER OG FRYS: Lange hansker i saueskinn i luksusklassen (cirka kr 5870, Yves Saint Laurent/Netaporter.com), lodne votter i musebrun fuskepels (kr 120, Asos.com) og svarte quiltede varianter (kr 160, Pieces/Asos.com). Foto: Produsenter/forhandlere
IKKE GÅ DER OG FRYS: Lange hansker i saueskinn i luksusklassen (cirka kr 5870, Yves Saint Laurent/Netaporter.com), lodne votter i musebrun fuskepels (kr 120, Asos.com) og svarte quiltede varianter (kr 160, Pieces/Asos.com). Foto: Produsenter/forhandlere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi vil ikke fryse på hendene. Det er for dumt. Heldigvis finnes det alternativer til sporty skihansker og boblevotter når kuldegradene krymper og elegante skinnhansker blir for kaldt.

Faktisk så skal vi helt tilbake til barndommen denne vinteren. Da vi lagde snøballer med krystalliserte selbuvotter og saueskinn på hendene.

Lysebrune semskede 70-tallsvarianter og lodden fuskepels er også helt riktig. Feminine ullhansker med paljetter likeså.

Dessuten er fingervantene tilbake. Perfekt for utendørs pianospilling og heftig sigarføring.

19 varme vottetips

Deilig dun

I serien av varme klær som er kledelige, er det dessuten mange fine dunjakker å velge mellom nå.

Du trenger ikke å se ut som Michelin-mannen. Flere av vinterens modeller er innsvinget og feminine i snittet.

Men før du betaler en formue, bør du sjekke kvaliteten på dunen. Gåsedun er som regel av høyere kvalitet enn dun fra and.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer