Hår:

Vurderer du å skaffe deg pannelugg?

Her er 7 frisyrer å la seg inspirere av!

PANNELUGG: Danske Jeanette Madsen har hatt pannelugg i lang tid og vi elsker denne frisyren! Foto NTB Scanpix
PANNELUGG: Danske Jeanette Madsen har hatt pannelugg i lang tid og vi elsker denne frisyren! Foto NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi kaller det bare pannelugg, men denne typen klipp kan komme i så mange forskjellige varianter.

Du har den «gode», gamle bolleklippen, slik at panneluggen går i ett med resten av håret. Den såkalte gardinpanneluggen som deler seg på midten - akkurat som en gardin. Pannelugger kan skrå inn fra siden, og den kan også klippes kortere og lengre, samt lettere og tyngre.

Valgene er mange, og det gjør det også vanskeligere for oss å ta det steget. For det er jo slik at noen kler en tyngre pannelugg bedre enn andre, mens noen kler en kortere variant over en lengre.

KORT LUGG: I 2014 møtte Beyonce opp med denne panneluggen. Det er en ganske «vågal» lengde fordi den er såpass kort, men kanskje det er noe for deg? Foto: NTB Scanpix
KORT LUGG: I 2014 møtte Beyonce opp med denne panneluggen. Det er en ganske «vågal» lengde fordi den er såpass kort, men kanskje det er noe for deg? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan være en god idé å spørre frisøren din om litt hjelp her. Hva er det som egentlig kler deg best? Det er også supert å ha med seg noen referansebilder til neste besøk.

Du finner massevis av inspirasjon på sosiale medier - Instagram for eksempel! Her om dagen fant vi et bilde av Selena Gomez som viste oss sin krøllete pannelugg. Wow, så fint! Kanskje noe for deg som har krøllete/bølgete hår?

Men vi har også latt oss inspirere av stjernene. De møter ofte opp på den røde løperen med en ny sveis. Den siste tiden har flere gått for en pannelugg og vi elsker det! Sjekk ut noen av de fine frisyrene her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer