Kosmetisk Behandling

Vurderer du å ta fillers?

Glem overdimensjonerte lepper. Den nye trenden er å fjerne aknearr, rynker og solskader.

Foto: Shutterstock / Re_sky
Foto: Shutterstock / Re_sky Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: Fillers er som det engelske ordet indikerer – et injeksjonsprodukt – det injiseres en gelé som skal «fylle ut» eller rette ut et område i huden.

Vi har alle sett eksempler på Hollywood-kjendisers overdimensjonerte lepper eller svært fyldige kinn, men i takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir et ganske annet resultat.

Visste du at fillers også kan gjøre kjevelinjen og haken strammere, få vekk rynkene i utringningen og fjerne dype aknearr? Dette hevder tilbyderne av behandlingene som tilbys i salongene i disse dager.

LES OGSÅ: Er "store pupper"-trenden død?

Naturlig resultat

Behandlere og skjønnhetsspesialister er enige om at injeksjonsbehandlinger er blitt en betydelig og viktig del av den estetiske medisinen, og at etterspørselen øker. Ifølge tall fra Restylane, fikk over 23 millioner mennesker verden over en form for kosmetisk injeksjon i 2013. Mange er nysgjerrige på behandlingene, men urolig for at resultatet skal se unaturlig ut.

– Å se overbehandlet ut er noe mange frykter, erkjenner Kari Anne Eik, kosmetisk sykepleier hos Teres Medical Group. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer