Whitney Port

WHITNEY PORT: - Her handler jeg klær

- Du finner meg aldri i dyre designerbutikker, sier «The City»-stjernen.

NY KOLLEKSJON: Whitney Port var torsdag i Bergen for å lansere sin andre kolleksjon for Bik Bok. Her viser realitystjernen frem noen av sine favorittplagg fra kolleksjonen.  Foto: Per Ervland
NY KOLLEKSJON: Whitney Port var torsdag i Bergen for å lansere sin andre kolleksjon for Bik Bok. Her viser realitystjernen frem noen av sine favorittplagg fra kolleksjonen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I disse dager kommer «The City» og «The Hills-»stjerne Whitney Ports (27) andre kolleksjon for Bik Bok i butikkene.

For å kaste litt glans over lanseringen, som skjedde i Bergen torsdag kveld, hadde realitystjernen nok en gang tatt turen over dammen. Og KK.no fikk selvsagt anledning til å ta en liten prat med 27-åringen om den nye kolleksjonen, mote og shopping.

IKKE SÅ OPPTATT AV DESIGNERKLÆR: Ifølge Whitney har hun nærmest sluttet å gå i designerbutikker. I disse dager foretrekker hun plagg fra River Island, Asos.com og Topshop fremfor dyre merkeklær.  Foto: Per Ervland
IKKE SÅ OPPTATT AV DESIGNERKLÆR: Ifølge Whitney har hun nærmest sluttet å gå i designerbutikker. I disse dager foretrekker hun plagg fra River Island, Asos.com og Topshop fremfor dyre merkeklær. Foto: Per Ervland Vis mer

Handler ikke designerklær

Til tross for at Port fortsatt er et kjent ansikt i USA og Europa, handler hun nemlig ikke i designerbutikker lenger.

- Du finner meg aldri i dyre designerbutikker lenger. Du vil ikke se meg vandre opp og ned Rodeo Drive for å kjøpe slike ting, for å si det sånn, sier hun til KK.no:

- Da jeg filmet Britain & Ireland's Next Top Modell tidligere i vår bodde jeg jo en måned i London, og da fant jeg like mange fine ting i de rimeligere kleskjedene.


Ifølge Port er favorittene River Island, Asos.com (ekstern lenke) og Topshop.

- Du kan finne like stilige ting i rimeligere butikker. Da jeg bodde i London handlet jeg masse på River Island, Asos.com og Topshop, selv om sistnevnte ikke er fullt så billig lenger. Jeg synes ikke det er nødvendig å gå inn i designerbutikker lenger en gang, de billigere butikkene har minst like mye fint, sier hun.

STILSIKKER: Whitney er kjent for sin kule stil. Her har hun på seg to av sine favorittplagg fra Bik Bok-kolleksjonen. En søt strikkegenser og enkel skjorte.  Foto: Per Ervland
STILSIKKER: Whitney er kjent for sin kule stil. Her har hun på seg to av sine favorittplagg fra Bik Bok-kolleksjonen. En søt strikkegenser og enkel skjorte. Foto: Per Ervland Vis mer

- Ingen grenser denne sommeren


Sommeren står straks for tur, og i tillegg til favorittplaggene sine fra Bik Bok-kolleksjonen, har Port følgende stiltips for den kommende sesongen.

- Jeg synes virkelig alt av det vi har sett i motebildet i år er kjempestilig, og det finnes ingen grenser for hva du kan gjøre. Du kan bruke print-on-print, gjerne med ulike print/mønster, eller samme mønster, bare i ulike fargenyanser. Striper med prikker, prikker og prikker, striper og striper – alt er lov, sier hun:

- Neonfarger er fortsatt hot og plissé blir stadig mer populært. Selv vide bukser er skikkelig trendy nå, og jeg synes ikke folk skal være redde for å hive seg på baggy-trenden, for det er mye som er oversized, og det kan være veldig kult å kombinere det litt maskuline med det feminine.

LES OGSÅ: Vårens store trendrapport

TIPS: Ifølge Whitney er en oversized blazer over skjørt eller kjoler - ala bildet til venstre og til høyre, en kul trend til sommeren. Ellers er hun veldig for mønster, baggy bukser, luftige bluser og søte sommerkjoler den kommende sesongen.  Foto: All Over Press
TIPS: Ifølge Whitney er en oversized blazer over skjørt eller kjoler - ala bildet til venstre og til høyre, en kul trend til sommeren. Ellers er hun veldig for mønster, baggy bukser, luftige bluser og søte sommerkjoler den kommende sesongen. Foto: All Over Press Vis mer

Stylingtips og «must haves»

Ifølge 27-åringen er det ikke vanskelig å style sommerens trender, og hun er veldig for å kombinere maskuline plagg – som herreshorts og blazere, med mer feminine plagg, som sommerkjoler og søte bluser.

- Du kan for eksempel ha på en søt blomstrete sommerkjole med en oversized smokingblazer over. Lave ankelstøvletter er også superhot, og kan brukes til alt fra shorts til kjoler. I tillegg er jeg stor fan av å bruke Converse.


Når det gjelder sommerens «must haves», har 27-åringen følgende tips:

- Mitt beste tips er å kjøpe et par olashorts med print/mønster, eller en olajakke med trykk. Et par shorts i skreddersydd-stil som går til rett over kneet er også supersøtt og stilig. I tillegg er blomstrete og mønstrete bluser – gjerne i løst snitt, veldig feminint og fint.

Sist, men ikke minst har Whitney følgende tips til KK.no-leserne:

-Ikke følg trender slavisk. Jeg synes alle skal gå i akkurat det de liker best, og ikke bry seg så mye om hva motebladene og kjendiser kler seg i eller sier, smiler hun.

Se bilder og priser fra Ports nye Bik Bok-kolleksjon nedenfor:


LES OGSÅ: Mønsteret figuren din vil elske

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer