Whitney Port

Whitney Port for Bik Bok: - Jeg bruker alle plaggene selv

Men genserne er stjernedeseignerens store favoritt fra Bik Bok-kolleksjonen. Få Whitney Ports aller beste stylingtips under.

I BERGEN: Whitney Port er for tiden på Norgesbesøk i Bergen for å lansere sin andre kolleksjon for Bik Bok. KK.no fikk et eksklusivt møte med realitystjernen før lanseringen i vestlandsbyen torsdag.  Foto: Per Ervland
I BERGEN: Whitney Port er for tiden på Norgesbesøk i Bergen for å lansere sin andre kolleksjon for Bik Bok. KK.no fikk et eksklusivt møte med realitystjernen før lanseringen i vestlandsbyen torsdag. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
27 år gamle Whitney Port ble superstjerne gjennom realityseriene «The Hills» og «The City» på MTV. I fjor ble kjent at trendikonet, som også står bak klesmerket Whitney Eve, skulle designe en kolleksjon for den norske kleskjeden Bik Bok.

Kolleksjonen, som ble lagt ut for salg i fjor høst, nærmest føk ut av butikkhyllene, og som følge av suksessen kunne Bik Bok i februar avsløre at Port, som også har jobbet for kjente designere som Diane von Furstenberg, skulle lage en ny kolleksjon – som kommer i salg i butikkene denne uken.

Les bloggen til Whitney Port her.

ENKEL STYLING: Her har Whitney på seg to av sine favorittplagg fra kolleksjonen - en enkel hvit skjorte og strikkegenser.  Foto: Per Ervland
ENKEL STYLING: Her har Whitney på seg to av sine favorittplagg fra kolleksjonen - en enkel hvit skjorte og strikkegenser. Foto: Per Ervland Vis mer

Lager klær for «seg selv»


Realitystjernen hadde nok en gang tatt turen over dammen for å overvære begivenheten, som skjer i Bergen torsdag kveld.

Og KK.no fikk mulighet til et lite intervju rett før kolleksjonen, som ligger fra 149 til 799 kroner i pris, slippes løs på norske jenter.

Hvordan vil du beskrive den nye kolleksjonen, og hva slags kvinne har du laget den for?

- Når jeg designer klær, så tenker jeg faktisk mest på hva jeg vil ha på meg, hva jenter som søsteren min ønsker å ha på seg, og hva vennene mine ønsker å ha på seg. Jeg tenker på alt jeg savner i min garderobe og plagg som jeg føler at jeg kan bruke til alt. I tilegg liker jeg å lage plagg som kan mikses og matches med ting fra mitt eget klesskap, sier hun til KK.no:

- Jeg tror jenter i dag også er mer opptatt av å kjøpe slike enkeltplagg, som passer inn med resten av garderoben, fremfor å kjøpe hele antrekk. Det er både en rimeligere måte å kle seg på, i tillegg blir det røffere og kulere.

Se bilder (og priser) fra den nye kolleksjonen nedenfor:


LES OGSÅ: Vårens store trendrapport

Bruker alle plaggene selv

I tillegg til lekre smykker, vesker og sko med rocka nagler og detaljer, består kolleksjonen av sommerlige og flagrende bluser, mønstrede shorts og kjoler og ikke minst – enkle, fargerike singletter, gensere og overdeler som sklir rett inn i sommerens mønstrede og fargesterke trendbilde.

Når KK.no møter 27-åringen har hun på seg både bluse og genser fra den nye kolleksjonen, og ifølge Port har og bruker hun faktisk absolutt alle plaggene fra de to Bik Bok-linjene.

-Ja, jeg har alle plaggene fra begge kolleksjonene og bruker dem masse. Det som er så flott med disse klærne, er at de holder seg kule. Det er ikke noe som går ut av motebildet, og du kan bruke dem med alt, sommer som vinter, forteller hun:

- Blant de absolutte favorittene mine er genserne, som jeg har på meg en av i dag. Det er også de jeg har brukt mest. I forrige uke for eksempel brukte jeg den gule genseren med et par smale sigarettbukser i rosa, og jeg er superglad i å mikse ulike pasteller.


LES OGSÅ: Pimp opp solbrillene som Whitney Port

- Kult med «print-on-print»

Ifølge realitystjernen er hun også stor fan av de mønstrede plaggene og i tillegg til genserne har også kjolene blitt en favoritt.

-Jeg elsker de mønstrede plaggene. Det er så kult at det har blitt en trend denne sesongen og at flere tar sjanser og bruker «print-on-print». Det krever nemlig litt guts for å tørre å kjøre den stilen helt ut, smiler hun:

- Ellers må jeg si at de løse kjolene er favoritter, de er så fine på og virkelig vakre. Og så synes jeg det er kult at det er så mye forskjellige farger. Pasteller er jo veldig i vinden om dagen, men disse fargene er noe man ikke har sett så mye av før. Det er morsomt, sommerlig og enkelt å style.

LES OGSÅ: Mønsteret figuren din vil elske

Slik styler du plaggene

Port forteller at hun har laget klærne bevisst slik at de er enkle å style med ting fra din egen garderobe.

Hun har imidlertid noen gode tips til hvordan du kan style favorittplaggene hennes fra kolleksjonen (få tipsene under bildet).


- Det som er så bra er at dette er plagg som er veldig enkle å bruke og style. I dag har jeg for eksempel på meg denne krageblusen under en av genserne og en løs bukse. Eventuelt kan du style genseren og blusen med en av dine egne mønstrede bukser, smale jeans eller jeans med trykk, forklarer hun:

- Vestene er veldig søte under en enkel singlet med et par bukser, eller over en blomstrede kjole, og de enkle, smalestroppede singlettene kan bli brukt med alt fra en enkel olashorts til et søtt plisséskjørt. Jeg synes først og fremst du skal gjøre plaggene dine egne. Miks og match de med ting fra din egen garderobe, akkurat som du selv vil. Det finnes ingen grenser.

LES OGSÅ: Sesongens hotteste mønster


FAVORITTENE: Ifølge Whitney er genserne, de mønstrede toppene og kjolene hennes klare favoritter fra den nye kolleksjonen.Her viser hun frem for KK.no.  Foto: Per Ervland
FAVORITTENE: Ifølge Whitney er genserne, de mønstrede toppene og kjolene hennes klare favoritter fra den nye kolleksjonen.Her viser hun frem for KK.no. Foto: Per Ervland Vis mer
DESIGNER FOR "SEG SELV": Ifølge Whitney lager hun klær ut fra hva hun selv, venner og familie liker. Hun synes også det er viktig å lage plagg som jenter kan mikse med ting fra sin egen garderobe. Foto: Per Ervland
DESIGNER FOR "SEG SELV": Ifølge Whitney lager hun klær ut fra hva hun selv, venner og familie liker. Hun synes også det er viktig å lage plagg som jenter kan mikse med ting fra sin egen garderobe. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer