Ofw

Wow, sjekk den forskjellen!

Se den nye stilen til Lene Alexandra - den er alt annet enn harry.

EKSTREM FORVANDLING: Mye har skjedd på tre år. Bare se hvor mye tidligere glamourmodell Lene Alexandra Øien har forandret seg. Foto: Per Ervland (fra Oslo Fashion Week) og faksimile (platecover)
EKSTREM FORVANDLING: Mye har skjedd på tre år. Bare se hvor mye tidligere glamourmodell Lene Alexandra Øien har forandret seg. Foto: Per Ervland (fra Oslo Fashion Week) og faksimile (platecover) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvem skulle trodd at det bare er tre år siden Lene Alexandra Øien hoppet rundt på scenen i minimale skjørt og maks utringing og sang «My Boobs Are OK»?Den tidligere glamourmodellens ekstreme forvandling har gjort at hun har gått fra harry til trendy på null komma niks.LES OGSÅ: Tone kom i antrekk til 30.000

Stråler på OFW

Hotpantsen og silikonpuppene er byttet ut med Gucci og Versace - blonde hårextensions med moteriktig ballerinaknute.Stem på Lene Alexandras antrekk på TrendtoppenOg under Oslo Fashion Week har Lene Alexandra formelig strålt på den røde løperen. Både under selve OFW-åpningen på tirsdag og visningen av Fam Irvoll’s barnekolleksjon i kveld demonstrerte Øien en sterk stilsans. Se bilder av Lene Alexandra her:

- Elsker å vise fram midjen

Lene Alexandra foretrekker kjoler som framhever figuren kombinert med diskret accessoirer. Tirsdag kveld kom hun i kjole fra Pia Haugseth, veske fra Lycke og sko fra Zara. - Jeg elsker kjoler som er figursydd og er glad i å vise fram den slanke midjen min, sa hun til KK.no.

Ble introdusert til motebransjen av Ellen Arnstad

Lene Alexandra ble kjent med sjefredaktør i HENNE, Ellen Arnstad, under innspillingen av forrige sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse». I etterkant ringte Lene Alexandra Arnstad og ba henne introdusere henne til motebransjen. Det kan se ut som den tidligere glamourmodellen har plukket opp mer enn et triks fra den erfarne moteredaktøren...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer