Solveig Kloppen

WOW! Solveig Kloppen sjokkerte og stilte i kjole fra anerkjent designer

Det er ikke ofte vi ser en Elie Saab-kjole på den røde løperen i Norge!

Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste gang et arrangement som Gullruten tar sted i Norge, er vi like spent på hva kjendisene skal ha på seg. For det har vært både oppturer og nedturer. Bare sjekk ut disse fra fjorårets Se og Hør-kjendisgallla! KK.no sto spente på plass ved den røde løperen inne i Grieghallen i Bergen, og ble glade for å se at flere av kjendisene hadde valgt norsk design for anledningen. Men, det var noe helt spesielt med kjolen programleder Solveig Kloppen (44) hadde valgt denne kvelden. Det glitrende, røde nummeret satt som et skudd på henne, og hele kjolen var som dratt ut fra en visning i Paris. Men, det kunne vel ikke være? Jo, det var det. Solveig Kloppen hadde på seg en kjole fra den anerkjente designeren Elie Saab.

Altså, vi snakker stadig om at de norske kjendisene må tørre å kjøre på skikkelig med glitter og glamour på den røde løperen, men at vi skulle få se dette, ja, det hadde vi ikke forventet! Elie Saab har nemlig hatt kjolene sine på superstjerner som Emma Stone (27), Elizabeth Banks (42), Taylor Swift (26), Jennifer Lopez (46) og Halle Berry (49). Og nå kan han bare legge til vår folkekjære Solveig Kloppen på den lange listen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer