Zara

Zara har laget kopi av luksuskjolen «alle» skal ha

Superstilig Vita Kin-kopi som sparer deg for (en del) penger!

TRENDKJOLE: Det er ikke alltid lommeboken strekker til, og da er det bra kjedebutikkene lar seg inspirere og lager noe lignende! Sjekk ut alt vi har funnet lengre ned i saken. Foto: Scanpix
TRENDKJOLE: Det er ikke alltid lommeboken strekker til, og da er det bra kjedebutikkene lar seg inspirere og lager noe lignende! Sjekk ut alt vi har funnet lengre ned i saken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har forelsket oss helt i «folkekjolene» fra Vita Kin siden første gang vi så dem. Og selv om vi en dag har lyst til å eie en selv, er det ikke helt det vi har lyst til å bruke 11.000 kroner (pris hentet via Matchesfashion.com) på akkurat nå. Motepersonligheter som Anna Dello Russo og Leandra Medine var tidlig ute med å kle seg i de lekre kjolene fra ukrainske Vyshyvanka by Vita Kin. Og helt siden har vi ønsket oss en. Det gjorde det ikke akkurat noe bedre da vi så at damer her til lands hadde skaffet seg det ukrainske statement plagget heller!

Moteblogger Janka Polliani og sangstjernen Ina Wroldsen har nemlig lagt sin elsk på kjolene som raskt har blitt blant det hotteste du kan ha på deg. Vi var derfor svært overrasket over at ingen av kjedebutikkene ikke hadde kastet seg over og laget en som ligner? For det er jo ikke akkurat noen nyhet at de gjør. Men vi klager ikke, vi! Noen ganger kjennes det litt godt både lommeboken at innkjøpene ikke blir altfor dyre. 

Da vi nylig kikket gjennom nettbutikkene for å lete etter noen godbiter, kom vi over noen plagg som minnet veeeldig om noe vi har sett tidligere. Ja, nå har de latt seg inspirere, og en lignende versjon av kjolen er nå i butikk. Vi kom også over noen andre plagg som minner svært om noen minneverdige looks fra visningene til Chloé og Céline. Du kan se alt sammen lengre ned i saken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer