Zara Kritiseres

Zaras nye kampanje får massiv kritikk

Folk mener kjedebutikken har bommet helt på valg av modeller.

ZARA KRITISERES: Twitter raser etter at kjedebutikken lanserte denne kampanjen.
ZARA KRITISERES: Twitter raser etter at kjedebutikken lanserte denne kampanjen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den spanske kjedebutikken Zara har til tross for stor suksess også mottatt en stor menge kritikk det siste året. Blant annet har de blitt anklaget for plagiat, og nå raser folk på grunn av deres nye «Love your curves»-kampanje. Flere har tydd til «Twitter» for å uttrykke sin misnøye over Zaras nye kampanje, og mener modellene mangler de kurvene kampanjen antyder de skal ha.

Den iriske radioverten Murieann O'Connell var blant de første som oppdaget plakaten og skrev umiddelbart en melding på Twitter. «Tweeten» har foreløpet fått over 13 000 «re-tweets», 25 000 liker-klikk og en hel del kommentarer. O'Connell la ut et bilde av plakaten med teksten «nå kødder du med meg, Zara». Til CNN forteller hun at dette ikke hadde noe med modellene å gjøre, bare selve budskapet.

- Det har ingenting med kroppsfasongen deres eller hvordan de ser ut, de er vakre, vakre kvinner. Alt handler om markedsføringen her, sier den irske radioverten til CNN.

LES OGSÅ: Den ene er fra Gucci, den andre er fra Zara - ser du forskjell?

Zara har ikke svar på våre henvendelser angående saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer