Zendaya

Zendaya stråler på presseturné

Her er hennes beste rød løper-øyeblikk.

ZENDAYA: Stjerneskuddet gjør det godt som både sanger, danser og skuespiller. Foto: Shutterstock
ZENDAYA: Stjerneskuddet gjør det godt som både sanger, danser og skuespiller. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zendaya er kanskje bare 20 år, men hun har vært i rampelyset i syv år allerede. Hun har vært modell for butikkjeder som «Macy's» og «Old Navy», men det var først da hun ble med i tv-serien Shake It Up at hun virkelig ble kjent. Serien innebar også en hel del dansing, noe hun behersker svært så godt. Det ga henne en temmelig stor fordel da hun som 16-åring deltok i den amerikanske versjonen av «Skal Vi Danse».

LES OGSÅ: Se Ryan Reynolds redde dagen til hjerteknust tenåring

Det ble en andreplass på stjerneskuddet, men selv om det ikke ble noe pokal på henne, satte det bare enda mer fart på karrieren hennes. Like etter finalen av «Skal Vi Danse» slapp hun låta «Replay» som har fått nærmere 50 millioner streams på «Spotify», og musikkvideoen har over 150 millioner visninger på «YouTube».

Senere i 2013 kom også henne første bok «Between U and Me: How to Rock Your Tween Years with Style and Confidence». Det er tydelig at skuespilleren, sangeren og dansere er glad i mote. I 2015 lanserte hun sin eget klesmerke som har fått navnet «Daya by Zendaya». Hun har også vært gjestedommer på designkonkurransen «Project Runway: Under the Gunn» og finalen av «Project Runway» sesong 15. Nå har også redaktør Anna Wintour fått øynene opp for den unge stjernen og satt henne på coveret av det prestisjefylte motemagasinet Vogue:

Morning from us @voguemagazine

Et innlegg delt av Zendaya (@zendaya)

Hun er alltid blant våre favoritter på den røde løperen - mest fordi hun tør å eksperimentere med farger, mønster og ulike kombinasjoner. Akkurat noe hun har gjort når hun har vært på presseturné for den nye «Spider-Man»-filmen: «Spider-Man: Homecoming». Det er alltid en stor variasjon av alt fra couture-kjoler til mer avslappede antrekk, men uansett hva hun har på seg, ser det helt rått ut.

Vi har samlet sammen noen av våre favorittlooks fra presseturneen. Hvilket antrekk er din favoritt?

LES OGSÅ: Har disse kjendiskvinnene startet en ny hårtrend? - Folk er mye mindre redde for det korte håret, sier frisøren

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer