Sag Awards

Zendaya tok pusten fra alle

Se motehøydepunktene fra nattens prisutdeling.

SAG AWARDS: Hun var blant nattens aller best kledde. FOTO: NTB.
SAG AWARDS: Hun var blant nattens aller best kledde. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det duket for den 29. utgaven av Screen Actors Guild Awards (SAG) i Los Angeles.

Igjen flokket superstjernene til den røde løperen som ifølge CNN oste av ‹«lekne detaljer, funklende paljetter og farger».

(Det har liksom skjedd noe med den røde løperen i kjølvannet av pandemien. Som om livsglede, optimisme og fremtidshåp har funnet veien tilbake etter to år med sosial distansering og nedstengning.)

Blant nattens aller best kledde var Zendaya. Hun tok pusten fra de fleste i en rosa Valentino-kjole spesialdesignet av kreativ leder Pierpaolo Piccioli. Den ermeløse kjolen var brodert med nesten 200 silkeroser som dannet et slep bak.

Apropos farger; Jessica Chastain valgte også rosa – fargen som synes å aldri gå av moten. Viola Davis valgte gult – en annen av sesongens store trender, mens Elizabeth Debicki gikk for mosegrønn Dior.

Everything Everywhere All at Once tok storeslem, og vant tre av fire priser den var nominert til. Michelle Yeoh vant prisen for Årets kvinnelige skuespiller for sin innsats i filmen, og ble med historisk som den første asiatiske kvinnen til å vinne beste kvinnelige skuespiller i en filmkategori.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer