Nav utbetalinger 2023

De viktige Nav-datoene i 2023

Alderspensjon, uføretrygd, AAP og andre stønader: Hvilke datoer bør du merke deg, og når kommer pengene fra Nav på konto i 2023?

UTBETALINGER FRA NAV: Sjekk datoene for din Nav-ytelse i artikkelen under. Foto: NTB
UTBETALINGER FRA NAV: Sjekk datoene for din Nav-ytelse i artikkelen under. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Da regjeringen sammen med SV landet på sitt budsjettforlik for 2023, ble det blant annet enighet om å gi uføre på minstesats en engangsutbetaling på 3000 kroner, å øke minstepensjonene med 4000 kroner, øke barnetillegget for personer på arbeidsavklaringspenger (AAP) og å gi økt bostøtte ved høye strømpriser. Husbanken tror fortsatt flere har rett på bostøtte - og ekstra strømstøtte - enn de som mottar dette i dag, her kan du sjekke om dette kan gjelde deg.

Når det gjelder engangsutbetalingen til uføre med minstesats, vil den bli utbetalt tidligst i februar ifølge arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen, skriver NTB.

Men hva med de faste utbetalingene fra Nav - lurer du på når pengene kommer på konto? Nedenfor kan du se utbetalingsdatoene for de mest vanlige ytelsene fra Nav i 2023. Du kan også se når grunnbeløpet justeres opp, som blir brukt som utgangspunkt for å beregne blant annet uføretrygd fra Nav.

Når kommer Nav-pengene?

Hvilken dato utbetalingene fra Nav kommer, kan variere fra måned til måned. Det er også ulikt om det er faste datoer for alle som mottar ytelsen - eller om det varierer med for eksempel meldeplikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer