Strøm og støtte fra Husbanken

Disse får mer i strømstøtte nå

Får du bostøtte fra Husbanken, får du nå mye mer i støtte til høye strømpriser.

DYR STRØM: Strømprisene er fremdeles høye - og nå får alle med rett på strømstøtte fra Husbanken ekstra støtte til å dekke strømregningen. Og husk: Inntektsgrensen for å få bostøtte er også endret - slik at flere kan ha rett på det. Så har du tidligere søkt og fått avslag, kan du likevel ha rett på støtte nå. Foto: Husbanken
DYR STRØM: Strømprisene er fremdeles høye - og nå får alle med rett på strømstøtte fra Husbanken ekstra støtte til å dekke strømregningen. Og husk: Inntektsgrensen for å få bostøtte er også endret - slik at flere kan ha rett på det. Så har du tidligere søkt og fått avslag, kan du likevel ha rett på støtte nå. Foto: Husbanken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

De høye strømprisene fortsetter, flere har behov for støtte til å betale strømregninga - og støtteordningene er midlertidig endret slik at flere faktisk kan få støtte:

- Flere minstepensjonister, uføre og andre med lave inntekter kan få bostøtte i vinter, opplyser Husbanken.

Inntektsgrensen er økt - slik at flere kan komme inn i ordningen.

Nå er også kronebeløpet til strømstøtte, som inngår i bostøtten, økt betraktelig for en periode. Og den økte støtten gjelder også for de som nå får midlertidig rett til bostøtte på grunn av midlertidig økte inntektsgrenser.

- Du som får bostøtte for desember, januar eller februar, får i tillegg ekstra støtte til strøm. For desember er støtten på 1500 kroner, mens for januar og februar er støtten på 2500 kroner. I tillegg får du 150 kr for hver ekstra person i husstanden. Tillegget utbetales samtidig som bostøtten, informerer Husbanken.

86 000 husstander fikk utbetalt bostøtte fra Husbanken i januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer