Hvor får du best avkastning på pensjonen din?

En ny sammenlikningstjeneste avslører spareavtalene med den beste avkastningen.

PENSJON: Hvilken bank eller pensjonsselskap har de beste spareprofilene som gir deg mest ut av pensjonssparing og innskuddspensjon? En ny tjeneste skal gjøre det lettere å sammenlikne historisk avkastning for ulike spareprofiler, både privat og arbeidsgivers. Foto: NYB
PENSJON: Hvilken bank eller pensjonsselskap har de beste spareprofilene som gir deg mest ut av pensjonssparing og innskuddspensjon? En ny tjeneste skal gjøre det lettere å sammenlikne historisk avkastning for ulike spareprofiler, både privat og arbeidsgivers. Foto: NYB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Har du privat tjenestepensjon, kan du etter innføringen av egen pensjonskonto selv velge hvem du vil skal forvalte innskuddspensjonen din. Og du har kanskje i tillegg også individuelle spareavtaler for pensjon?

Men får du egentlig den beste avkastningen du kan?

Hva vet du egentlig om hvor god avkastning du får på innskuddspensjonen din - eller på dine private spareavtaler? Finnes det andre leverandører og andre spareavtaler som ville gitt deg mer valuta for pensjonssparingen din?

Nå lanserer Finans Norge og Norsk Pensjon en ny tjeneste som skal gjøre det lettere for deg å sammenlikne.

Avkastningsportalen.no viser historisk avkastning på pensjonsavtaler både for innskuddspensjon i privat tjenestepensjon og individuell pensjonssparing.

Sammenlikner pensjonssparingen

- Oppnådd avkastning er en viktig faktor både for bedrifters valg av pensjonsleverandør og for de valg den enkelte forbruker gjør i sin egen pensjonssparing. Det er avgjørende at sammenlikningen skjer på et objektivt og troverdig grunnlag, og at relevant informasjon er enkelt tilgjengelig, ifølge Finans Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer