Oppussingen som lønner seg:

- Koster lite, og kan gjøre stor forskjell

Det er ikke nødvendigvis den mest omfattende oppussingen som er den smarteste.

BRA INVESTERING: Å sørge for enkelt vedlikehold som å male er med på å opprettholde verdien av boligen. Foto: Shutterstock NTB Scanpix
BRA INVESTERING: Å sørge for enkelt vedlikehold som å male er med på å opprettholde verdien av boligen. Foto: Shutterstock NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Jeg har inntrykk av at den vanlige oppussinga som maling og fiksing av gulv hjelper mye. Ikke bruk så mye penger på bad og kjøkken hvis du skal selge innen noen få år. Det får du ikke igjen for, sier Kristian Nohr, bygningsakskyndig og takstmann ved Anticimex.

Nohr forteller at markedet for salg av bolig koker for tida.

– Det er veldig mye salg i Oslo akkurat nå. Det er egentlig helt vanvittig. Folk er ikke skyggeredde, men renta er lav og vil muligens forbli lav, sier han.

Skal du selge, er det, ifølge Nohr, viktig at hagen og boligen ser ordentlig ut.

Skaper varige verdier i sommer

Vi.no har tidligere skrevet om at mange nordmenn i år flytter reisebudsjettet til oppussing og vedlikehold av bolig i sommer og at dette kan være økonomisk gunstig.

– Det er med på å bygge varige verdier. Å gjøre vedlikehold er også med på å opprettholde verdien på boligen, sier Reidar G. Mueller, varehandelsekspert og partner i konsulentselskapet Varde Hartmark til Vi.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer