Vi Pluss

Nå har over 3.000 logget seg inn på Vi Pluss

Slik kan du også bli med.

Vi.no-redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen ønsker velkommen til den nye pluss-satsingen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Kode24.no
Vi.no-redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen ønsker velkommen til den nye pluss-satsingen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Kode24.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Kjære leser!

Vi.no lanserte Vi Pluss i samarbeid med magasinet Vi Over 60 i juni. I dag jubler vi over at vi allerede har passert 3.000 innloggede brukere.

Det er selvsagt en fantastisk morsom start som inspirerer oss til å skrive enda mer kvalitetsstoff for dem som ønsker å abonnere på oss og magasinet.

I tillegg gir det oss selvsikkerheten vi trenger for å satse videre i et marked som har fått en trøkk under corona-pandemien.

Så for det første: Tusen takk til alle som har abonnement på Vi Over 60, og som har logget seg inn på Vi.no.

Og for det andre: Ta kontakt med oss og gi oss tips, råd og innspill!

Dette er Vi.no

Vi.no ble startet opp våren 2018. Vårt ønske og mål er å lage en nettavis med nyttig og inspirerende kvalitetsjournalistikk for målgruppen som ofte ellers blir ignorert - nemlig den godt voksne leseren. Her finner du forbruker- og underholdningssaker om tema vi vet at godt voksne lesere er interessert i, som helse, økonomi, pensjon og familieliv.

Mange som leser Vi.no og/eller Vi Over 60 er for lengst storbrukere av mobil, PC og nettbrett og bruker nettet til å lese, shoppe og være sosiale. Andre føler fortsatt at de har noe å lære. Vi skal favne begge deler. Stadig mer av livene våre leves på nett. Målet vårt er å gjøre denne overgangen både mulig og morsom for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer