Utbetaling fra Nav 2022

Pengene kommer tidligere i mai

Utbetalingsdatoene fra Nav er endret i mai: Mange får utbetalinger av pensjoner og ytelser tidligere enn en vanlig måned.

UTBETALINGER FRA NAV: Uføretrygd og alderspensjon er to av ytelsene som kommer tidligere i mai enn en vanlig måned. For AAP er det imidlertid andre regler som spiller inn. Foto: NTB/Nav (fotomontasje)
UTBETALINGER FRA NAV: Uføretrygd og alderspensjon er to av ytelsene som kommer tidligere i mai enn en vanlig måned. For AAP er det imidlertid andre regler som spiller inn. Foto: NTB/Nav (fotomontasje) Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vanligvis utbetales pensjon og trygd fra Nav rundt den 20. i hver måned. Men snart kan du glede deg over at pengene kommer på konto ei uke tidligere:

I mai er utbetalingsdatoene for flere av Nav-ytelsene ei uke tidligere enn normalt, og kommer fredag 13. mai.

Dette er altså fredagen før 17. mai-uka. I år faller nemlig 17. mai på en tirsdag. Og for den som skulle lure på de øvrige tradisjonelle «mai-helligdagene»:

  • Kristi himmelfartsdag er på torsdag 26. mai
  • Pinsa i år er i juni, med 2. pinsedag mandag 6. juni

Når kommer pengene fra Nav?

Når pengene fra Nav kommer, er noe mange lurer på - og er blant det folk spør mest om i kontakt med Nav enten på telefon, chat eller mail.

Hvilke utbetalingsdatoer som gjelder vil avhenge av hvilke ytelser det er snakk om. På Nav.no finner du en liste med oversikt over de ulike ytelsene - og så kan du klikke deg videre til oversikt over utbetalinger for den enkelte ytelsen i 2022.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer