Reiseforsikring for deg over 60

Reiseforsikringen din kan bli dobbelt så dyr

Sjekk hvilke reiseforsikringer ekspertene anbefaler for deg over 60.

DYRERE REISEFORSIKRING: Betingelsene på mange reiseforsikringer endrer seg markant når du når godt voksen alder. Illustrasjonsfoto: Scanpix.
DYRERE REISEFORSIKRING: Betingelsene på mange reiseforsikringer endrer seg markant når du når godt voksen alder. Illustrasjonsfoto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Er du over 60 og skal ut og reise i nærmeste fremtid? Da er det viktig å sjekke om reiseforsikringen din dekker alt den bør dersom uhell skulle oppstå.

Betingelsene på mange reiseforsikringer endrer seg markant når du når godt voksen alder, og har du ikke kontroll på dette, kan det få alvorlige konsekvenser for deg i etterkant.

- Spesielt for litt eldre er reiseforsikring viktig å sjekke nøye, fordi selskapene gir i enkelte tilfeller redusert erstatning når du når en viss alder. Dette kan være når du er 67, 70, 75 eller 80 år, avhengig av selskap.

Store forskjeller

Det sier Kristoffer Gallefoss, daglig leder ved Samlino, selskapet som jobber med å sammenligne betingelser for blant annet bank og forsikring.

Slik markedet er i dag kan du dessverre ikke gå ut i fra at du er dekket som godt voksen. Derfor er det viktig at du sammenligner forsikringene før du velger, slik at du vet at du er dekket på reise.

- Blir du syk eller utsatt for en ulykke, vil du i verste fall kunne oppleve å ikke få behandling om du ikke har forsikringen i orden i utlandet, understreker Gallefoss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer