Se opp for betalingsendringer

Handler du på Rema 1000 og vil ha fordelsrabatt, må du se opp for store betalingsendringer.

RABATT I MATBUTIKKEN? Handler du mat på for eksempel Kiwi, Rema 1000 eller Coop Extra, kan du få rabatter dersom du har medlemskap. Men du må huske å vise medlemskort, app eller ha betalingskortet ditt registrert. Nå er det endringer i Remas Æ-app som betyr at du må oppdatere kortinformasjonen din. Gjør du ikke det, kan du gå glipp av kassarabatten. Foto: Kristin Sørdal
RABATT I MATBUTIKKEN? Handler du mat på for eksempel Kiwi, Rema 1000 eller Coop Extra, kan du få rabatter dersom du har medlemskap. Men du må huske å vise medlemskort, app eller ha betalingskortet ditt registrert. Nå er det endringer i Remas Æ-app som betyr at du må oppdatere kortinformasjonen din. Gjør du ikke det, kan du gå glipp av kassarabatten. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Om du er medlem i Coop, Trumf eller Æ - og handler på Kiwi, Rema 1000, Extra eller andre matbutikker:

Dagligvarekjedenes ulike fordelsprogram krever alle at du er registrert - og for å benytte deg av medlemsfordelene må du vise en eller annen form for bekreftelse i kassa. Det kan være et medlemskort, et betalingskort eller en app.

Nå gjør Rema 1000 betalingsendringer for kunder i Æ-klubben, og følger du ikke med der så går du glipp av kassarabatten.

Dette er endringen

Ditt medlemskap i Æ er registrert i Æ-appen. For å få tilgang til fordelene dine i Æ, har du enten måttet vise medlemskortet ditt i kassa ved betaling - eller du har kunnet registrere betalingskortene dine i appen slik at du automatisk har fått medlemsfordelene dine når du har betalt med et registrert kort.

Endringene som nå kommer, er at du må verifisere alle betalingskortene dine i appen, for at du skal få tilgang på kundefordelene dine ved betaling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer