Meldekort Nav

Send meldekortet til Nav før jul

I forbindelse med jula kan du sende meldekortet tidligere enn normalt om du for eksempel mottar AAP eller dagpenger.

SEND MELDEKORTET TIDLIGERE: Allerede 21. desember kan du sende inn meldekort for uke 50 og 51, selv om perioden ikke er avsluttet. Foto: NTB
SEND MELDEKORTET TIDLIGERE: Allerede 21. desember kan du sende inn meldekort for uke 50 og 51, selv om perioden ikke er avsluttet. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Flere ytelser fra Nav krever at du sender meldekort til Nav hver 14. dag. I forbindelse med jula og helligdagene, kan du være tidligere ute enn til vanlig:

Nav skriver på sine nettsider at du kan sende meldekortet for uke 50-51, altså perioden 12. til 25. desember, allerede fra onsdag 21. desember.

Tidlig meldekort-innsending

Det er følgende ytelser som krever at du sender inn meldekort hver fjortende dag:

  • Dagpenger
  • Tiltakspenger
  • Arbeidsavklaringspenger
  • Overgangsstønad
  • Friskmelding til arbeidsformidling

Nav skriver på sine nettsider at et meldekort gjelder for en periode på 14 dager, og at man normalt sett sender meldekortet tidligst lørdagen i perioden meldekortet gjelder for - i dette tilfellet ville det vært snakk om julaften. For perioden vi er inne i setter de derimot første mulige dato for å sende inn meldekortet for perioden, til 21. desember, som er neste onsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer