Ytelser fra Nav

Støre åpner for økte ytelser: Se når du kan få mer penger

Regjeringen har lenge henvist til trygdeoppgjøret ved spørsmål om økte ytelser til de med dårlig økonomi på ytelser fra Nav. Nå åpner Støre i tillegg for økte ytelser utover det generelle trygdeoppgjøret.

MER PENGER FRA NAV? Støre møter internt Ap-opprør og åpner for å øke ytelser, ifølge NRK. Men når kan dette resultere i mer penger på konto? Foto: NTB/Shutterstock
MER PENGER FRA NAV? Støre møter internt Ap-opprør og åpner for å øke ytelser, ifølge NRK. Men når kan dette resultere i mer penger på konto? Foto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

NRK skriver i dag at det er et veritabelt trygdeopprør under oppseiling i Arbeiderpartiet, tre uker før partilandsmøtet:

Flere fylkeslag krever nå en generell økning av ytelser som uføretrygd og alderspensjon, økte satser for sosialhjelp og økt barnetrygd.

Økte ytelser er også etterlyst av fra flere hold i løpet av vinteren og våren, både politiske stemmer, fra forskere og frivillige organisasjoner - som du kan lese mer om nedenfor. Der kan du også se fakta om når økte ytelser kan komme på konto.

At stadig flere får sosialhjelp i tillegg til Nav-ytelse som uføretrygd eller arbeidsavklaringspenger (AAP), er et bevis på at trygdeytelsene er for lave, sier Ap's ordførerkandidat i Oslo, Rina Mariann Hansen til NRK.

Nå åpner Støre for å se på nivået på ytelsene, skriver NRK - og forteller at statsministeren ikke vil love økte ytelser annet enn justeringen av ytelser som arbeidsavklaringspenger og uføretrygd i trygdeoppgjøret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer