Bård Hoksrud fikk hjelp av Silje Sandmæl

Tømte kontoen på pins og Pepsi

Hver eneste måned var kontoen til Bård Hoksrud tom. Men at han brukte SÅ store summer på pins og Pepsi Max, det sjokkerte selv ham.

«I LOMMA PÅ SILJE»: Forbrukerøkonom Silje Sandmæl er hjemme hos stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp), som har en mildt sagt imponerende samling. Video: Viasat Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): - Jeg visste jo at jeg hadde brukt mye penger på de to tingene. Men når du ser totalsummen, får du jo et lite sjokk, medgir Stortingsrepresentant Bård Hoksrud.

- Jeg følte at jeg hadde rimelig kontroll. Økonomien var ikke noe problem, men pengene ble borte hver eneste måned.

Sjokket kom da forbrukerøkonom Silje Sandmæl fikk full tilgang til Hoksruds kontoutskrifter i TV-serien I lomma på Silje på Viaplay, der hun går gjennom kjendisers økonomi for å vise dem hvor de kan spare.

Først ble hun overrasket over summene. Så oppdaget hun at resultatet av utgiftene ramlet ut av hvert skap og hver skuff hun åpnet i Hoksruds pendlerleilighet i Oslo.

Les også: Setter økonomien over styr for å hjelpe voksne barn

Hundretusener på hobby

Sannheten er denne: I løpet av ett år kjøpte han pins for kr 295 000. Samme år solgte han pins for kr 120 000, noe som betyr at det totale pins-regnskapet endte på kr 175 000. På ett år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.