rating rating rating rating rating

Vita

Finn din Vita rabattkode hos KK i juni 2019! VITA er butikken for deg som er opptatt av skjønnhet og velvære. På denne nettbutikken finner du det du trenger av sminke, helsekost og hud- og hårpleie. Vi i kk.no er glade for å kunne tilby deg en VITA rabattkode. Med en Vita rabattkode fra KK kan du spare penger på sminke, hudpleie, helsekost og hårpleie. Hos Vita får du altså et stort utvalg produkter! Du får også fri frakt ved kjøp over 199 kr og lynrask levering. Ta i bruk en Vita rabattkode i dag og spar penger! 


Gå til Vita

Vita rabattkode juni 2019

De nyeste Vita rabattkodene og tilbud i juni 2019

30 % Rabatt

Spar hele 30 % på mascaraer!

5 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

30 % Rabatt

Spar 30 % på makeup fra L'oréal!

4 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

25 % Rabatt

Spar 25 % på Elizabeth Arden!

4 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

30 % Rabatt

Spar 30 % på solpleie!

1 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

70 % Rabatt

Få opptil 70 % Rabatt i outleten!

1 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Sjekk ut alle de aktuelle tilbudene her!

11 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fri frakt

Fri frakt ved kjøp over 249 kr

3 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Outlet

Spar penger på outlet!

5 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Lave priser på kjente merkevarer

En lang og kald vinter er i anmarsj, og det kan derfor være lurt å gå til innkjøp av nye produkter som hjelper huden og håret å holde seg friskt og sunt gjennom den kalde årstiden. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få satt av tid til butikkbesøk. Da er det fint at VITA i tillegg til fysiske butikker har en nettbutikk som er åpen 24 timer i døgnet. Der kan du legge inn din bestilling akkurat når og hvor det passer deg - uten å måtte forlate stuas varme og gode omgivelser! Dermed sparer du verdifull tid som du kan bruke på familie og venner i stedet! Med VITA rabattkode sparer du til og med penger på din neste bestilling, og det på produkter som allerede kommer til gunstige priser. Med rabattkode VITA fra kk.no sparer du både tid og penger - det kan kalles en god deal!

VITA rabattkode er en liten gavepakke fra oss i kk.no til deg. På denne nettbutikken finner du både sminke, ansiktskremer, hårfarge, shampoo, parfymer og mye mer til gode priser, og med rabattkode VITA får du alt dette til en ekstra lav pris. Nettbutikken tilbyr lynrask levering, noe som innebærer at din bestilling blir sendt innen 24 timer. Dette gjelder selvsagt varer som befinner seg på lager. Det tar naturligvis litt lengre tid om varen er utsolgt. På bestillinger som koster over 299 kr får du gratis frakt, dermed lønner det seg å handle for litt større beløp når du først er i gang. Butikkjeden har også en kundeklubb som det kan være lurt å melde seg inn i. Som medlem vil du nemlig tjene opp bonuspoeng på alt du handler. Poengene kan brukes på et utvalg av varer, samt at du vil få medlemstilbud og tilbud om å delta på kundekvelder.

Rabattkode VITA gir deg en flott rabatt på varer som allerede kommer til gunstige priser. Den raske leveringen, den gode kundeservicen og det store utvalget av skjønnhets- og velværeprodukter har ført til fornøyde kunder over hele Norge. VITA sørger via sin nettbutikk for at du kan kjøpe alt du trenger til ansikt, hud og hår på én plass, og det uten å måtte forlate hjemmet. De fører kjente merkevarer av høy kvalitet, til gunstige priser. Når du legger til rask levering og alle fordelene du kan få som medlem i deres kundeklubb, skjønner du hvorfor deres kunder ikke handler noe annet sted! Send inn din bestilling og spar penger i dag du også!