Black Friday banner

Månedens beste tilbud & Apollo rabattkoder!

Aktive Apollo rabattkode & kampanjer i november 2018

Her på KK finner du alle de beste tilbudene og rabattkodene fra Apollo samlet på ett sted. Det kan være mye å spare gjennom en av våre kuponger, penger som du kan bruke på annet moro i ferien. Apollo reiser ble grunnlagt i 1986, etter at grekerene Fotios Costoulas og Georgios Hadjis hadde drevet Apollo reiseformidling i Hellas siden 1982. I begynnelsen spesialiserte de seg på reisemål i Hellas. De fire første reisemålene var Athen, Athens riviera, Poros og Naxos, men etterhvert som årene gikk, utvidet Apollo reisemålene sine i samarbeid med flyselskapet Novair, og er i dag det nest største reisebyrået i Norge, med mye mer enn charterreiser til Hellas. De formidler i dag både charterturer, rene flyturer og hotellopphold i de varmere delene av verden, og med en Apollo rabattkode fra KK.no kan du nyte varme dager til priser du tidligere bare kunne drømme om.


Apollo logo / link til butikkside

Gode priser på storbyferie før jul!

Finn din neste reise til en storby med Apollo. Ta en reise i førjulstiden, og besøk julemarked, handle julegaver, spis god mat og kom i julestemning!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Gavekort på reise!

Gi bort en uforglemmelig gave! Hos Apollo kan du nå kjøpe et reisegavekort til noen du er glad i. Denne rabattkupongen tar deg rett til gavekortene!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Restplasser hos Apollo fra 1898,-

Med denne linken får du tilgang til Apollo sine restplasser i Syden og andre varmere strøk fra 1898,- per person. For å benytte dette tilbudet trenger du ingen Apollo-rabattkode, tykk på linken og du kommer direkte til salget!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Bestill sommerens reise med åpent kjøp

Bestiller du sommerens reise nå, får du åpent kjøp til og med 03.mars 2019 på alle pakkereiser! Sikre deg de beste prisene på din reise i dag!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Aktuelle tilbud!

Her finner du alle de aktuelle tilbudene fra Apollo! Klikk deg inn på denne linken og sjekk hva som er av tilbud i dag!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Kom deg vekk fra regn og kulde

Den norske sommeren er ikke helt til å stole på, og selv om vi kan huske svært varme dager i skjærgården, hender det like ofte at vi må stri med 10 grader og regn. Med Apollo kan du komme deg raskt avgårde til varme strender ved Middelhavet, eller om du vil det, til europeiske storbyer med et vesentlig bedre klima enn Oslo.


Ofte har Apollo tilbud på restplasser, så om du vil reise i morgen, kan du virkelig gjøre et kupp. Med en Apollo rabattkode fra KK.no blir prisene enda lavere, på grensen til at det lønner seg å dra avgårde fremfor å bli hjemme. Med det prisnivået man har i Hellas i dag, for eksempel, kan man spise på restaurant hver dag for den prisen man betaler for å handle mat i dagligvareforretninger i Norge.

Apollo kan fly deg overalt i verden

Apollo var den greske solguden, og fra starten representerte Apollo hovedsakelig Hellas og sol. De utviklet seg etterhvert til å være et reisebyrå som formidlet reiser til hele verden, og i dag kan du bestille reiser til nesten alle verdensdeler med Apollo. Om du ønsker å ligge under palmene i Karibien, surfe langs den australske østkysten, eller oppleve fremmede kulturer i Vietnam, Thailand eller på Sri Lanka, har Apollo dette, og mye mer å by på. Ta en titt på apollo.no, og planlegg din drømmereise allerede i dag. Med en Apollo rabattkode fra KK.no blir både fly og opphold billigere, slik at du får mer penger å bruke på å nyte den lokale mat- og drikkekulturen, eller til å dra på turer i fjerne land der du kan oppleve ting få av vennene dine har hatt muligheten til. Bruker du pengene dine på å reise, kjøper du deg gode minner, og de er det ingen som kan ta fra deg.


Du bør alltid se etter tilbud og rabattkoder for Apollo her hos KK om du ønsker å reise til destinasjoner som:

 • Kroatia
 • Montenegro
 • Bulgaria
 • Danmark
 • Hellas
 • Italia 
 • Kypros
 • Malta
 • Nederland
 • Portugal
 • Polen
 • Spania
 • Storbritannia
 • Tyrkia
 • Ungarn
 • India
 • Kina
 • Hong Kong
 • Thailand
 • Egypt
 • Marokko
 • Sør-Afrika
 • Cuba
 • Mexico
 • USA
 • Brasil 
 • Peru
 • Australia


Utgåtte kuponger og tilbud
Apollo logo / link til butikkside

1000 kroner i rabatt på reise til Mallorca!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Apollo når du bestiller din neste reise til Mallorca og du får hele 1000,- i rabatt på din reise! registrer tilbudet og book før 21. januar for å benytte deg av rabatten. Spar penger på din sommerferie og benytt denne muligheten til å reise rimelig! Klikk deg via denne kupongen for å komme til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Motta hele 600 kroner avslag!

Med denne Apollo rabattkoden får du 600 kroner i rabatt på pakkereiser med charterfly! Tilbudet gjelder: dersom du booker reisen minst 30 dager før avreise og på reiser som ikke allerede er nedsatte. Tilbudet kan ikke brukes på uspesifiserte reiser.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Få 600 kroner i rabatt!

Få 600kr avslag på din neste reise! Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og bruk denne Apollo rabattkoden i kassen for å motta 600 kroner avslag på pakkereiser med charterfly!

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Få 1000 kroner i avslag på reiser til Asia!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Apollo og få 1000 kroner i avslag når du bestiller reise til Asia! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud og finn din neste destinasjon. Bare kopier og bruk koden i kassen. God reise!

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Spar 600 kroner på booking i mars!

Dersom du booker reisen din i mars kan du spare hele 600 kroner! Klikk deg inn via denne kupongen og ta i bruk rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Reiser i høst fra 2148 kroner!

I nettbutikken finner du et stort utvalg reiser til høsten, fra kun kr 2148 per person. Finn reiser til høsten og spar penger. Ingen Apollo rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Åpent kjøp på ferie i vinter!

Planlegg vinterferien din allerede nå! Du får nå åpent kjøp helt frem til 19. august på utvalgte destinasjoner!* Sjekk ut utvalget reiser i dag og gjør et kupp da vel! *Åpent kjøp gjelder alle pakkereiser med 1- og 2-ukers reiselengde til Kanariøyene, De forente arabiske emirater og Thailand. Ingen Apollo rabattkode er nødvendig!

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Knallpriser på flybilletter!

Restetorget flyter over av billige flybilletter, og DU kan gjøre et kupp! Finn gode tilbud ved å klikke deg videre inn i nettbutikken. Ingen Apollo rabattkode for å benytte deg av tilbudet.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Barn reiser for kun 1 krone i august!

I august reiser barn for kun 1 krone på utvalgte avganger når du bestiller ferien i nettbutikken! Det er fortsatt feriesesong, så gjør et kupp akkurat nå, ingen Apollo rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

-500 kr på premiumreiser!

Det er lansering for premiumreiser i nettbutikken! Dette gir deg en sosial fellesferie med opplevelsesrike utflukter, fantastiske hoteller, fly tur/retur i tillegg til flere måltider inkludert på reisen. Benytt deg av denne muilgheten til å få 500 kr i avslag på din premiumreise, Ingen Apollo rabattkode er nødvendig.

Utgått

TilbudBestill din storbyferie med rabattkoder fra Apollo

Apollo kan tilby deg turer til de fleste populære mål for storbyferie. Om du bare vil dra på en liten langhelg, en uke, eller på en lengre ferie, har Apollo en rekke alternativer å by på. Ofte har Apollo tilbud på restplasser og turer til populære storbyer, så hvis du kjeder deg hjemme i Norge, skal du ikke lete lenge før du finner en tur til et sted som kan by på fart og spenning. Om du ønsker å vandre mellom skyskrapere på Manhattan, eller se på de merkeligste gateartister langs Las Ramblas i Barcelona, eller om du ønsker en stille og fredelig uke mellom antikke ruiner på en liten øy i Hellas, har Apollo helt sikkert noe for deg. Bruk din rabattkode fra KK.no for å få uslåelige tilbud på din drømmereise, og husk, den som intet våger, intet vinner. Det er en stor verden der ute, og minnene, bildene og de gode opplevelsene kan ingen ta ifra deg.


Apollo står for planleggingen

Mange forbinder Apollo med den typiske charterreisen, men Apollo tilbyr både pakkereiser, flyturer, hotell og cruise. For deg som ønsker å bruke mer tid på selve ferien og mindre tid på planlegging, kan Apollo gjøre det meste for deg. Du kan velge å dra på rundreiser, kombinasjonsreiser, gruppereiser og på aktive reiser. Apollo har reiseledere, guider og drøssevis av gode anbefalinger som passer for deg. På denne måten kan du lene deg tilbake og bare nyte ferien. Ønsker du å lese mer og finne ut hva som passer deg best kan du ta en titt på Apollos inspirasjonsblogg.

Er du mer av den erfarne travleren som liker å planlegge reisen selv, kan du også se etter tilbud og rabattkoder for Expedia og Hotels.com. For flere Apollo rabattkoder kan du se på Dagbladet sine sider for rabattkoder.