Månedens beste tilbud & Apollo rabattkoder!

Aktive Apollo rabattkode & kampanjer i mars 2018

Her på KK finner du alle de beste tilbudene og rabattkodene fra Apollo samlet på ett sted. Det kan være mye å spare gjennom en av våre kuponger, penger som du kan bruke på annet moro i ferien. Nå får du 600 kroner avslag dersom du benytter en kupongkode.  Apollo reiser ble grunnlagt i 1986, etter at grekerene Fotios Costoulas og Georgios Hadjis hadde drevet Apollo reiseformidling i Hellas siden 1982. I begynnelsen spesialiserte de seg på reisemål i Hellas. De fire første reisemålene var Athen, Athens riviera, Poros og Naxos, men etterhvert som årene gikk, utvidet Apollo reisemålene sine i samarbeid med flyselskapet Novair, og er i dag det nest største reisebyrået i Norge, med mye mer enn charterreiser til Hellas. De formidler i dag både charterturer, rene flyturer og hotellopphold i de varmere delene av verden, og med en Apollo rabattkode fra KK.no kan du nyte varme dager til priser du tidligere bare kunne drømme om.


Apollo logo / link til butikkside

Sommerferie fra kun kr 1948!

Akkurat nå finner du sommerferie fra kun kr 1948 i nettbutikken, perfekt for deg som vil slippe å bekymre deg for regn og dårlig vær i sommer. Her får du kritthvite strender, blått hav og middelhavsidyll, og hva er vel bedre enn det? Klikk deg inn i dag og velg mellom ulike destinasjoner. Det er alltid greit å ha planene på plass, du trenger ingen Apollo rabattkode.

8 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Familieferie i sommer? Barn reiser for 1 krone!

Reis med hele familien til solen i sommer, og betal bare 1 krone for barn! Få med deg dette fantastiske tilbduet ved å klikke deg direkte inn via denne rabattkupongen! Tilbudet gjelder kun under en begrenset periode og på utvalgte avganger og hotell, så vær rask og bestill allerede i dag!

10 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Familieferie i sommer - Barn reiser for 1 krone!

Ta med deg hele familien på en velfortjent ferie i sommer, og betal bare 1 krone for barn! Tilbudet gjelder på utvalgte avganger og hotell, og kun under en begrenset periode, så her lønner det seg å være rask! Klikk på rabattkupongen for å komme til tilbudet og bestill allerede idag!

10 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Gavekort på reise!

Gi bort en uforglemmelig gave! Hos Apollo kan du nå kjøpe et reisegavekort til noen du er glad i. Denne rabattkupongen tar deg rett til gavekortene!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Alltid 600,- i rabatt som OBOS-medlem

Med denne kupongen får du 600,- i rabatt på charterreiser og andre eksklusive tilbud hos Apollo. Klikk på linken for å lese mer om tilbudet, og for å komme til bestillingssiden. Du finner flere vilkår på kampanjesiden.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Restplasser hos Apollo fra 1898,-

Med denne linken får du tilgang til Apollo sine restplasser i Syden og andre varmere strøk fra 1898,- per person. For å benytte dette tilbudet trenger du ingen Apollo-rabattkode, tykk på linken og du kommer direkte til salget!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Kom deg vekk fra regn og kulde

Den norske sommeren er ikke helt til å stole på, og selv om vi kan huske svært varme dager i skjærgården, hender det like ofte at vi må stri med 10 grader og regn. Med Apollo kan du komme deg raskt avgårde til varme strender ved Middelhavet, eller om du vil det, til europeiske storbyer med et vesentlig bedre klima enn Oslo.


Ofte har Apollo tilbud på restplasser, så om du vil reise i morgen, kan du virkelig gjøre et kupp. Med en Apollo rabattkode fra KK.no blir prisene enda lavere, på grensen til at det lønner seg å dra avgårde fremfor å bli hjemme. Med det prisnivået man har i Hellas i dag, for eksempel, kan man spise på restaurant hver dag for den prisen man betaler for å handle mat i dagligvareforretninger i Norge.

Apollo kan fly deg overalt i verden

Apollo var den greske solguden, og fra starten representerte Apollo hovedsakelig Hellas og sol. De utviklet seg etterhvert til å være et reisebyrå som formidlet reiser til hele verden, og i dag kan du bestille reiser til nesten alle verdensdeler med Apollo. Om du ønsker å ligge under palmene i Karibien, surfe langs den australske østkysten, eller oppleve fremmede kulturer i Vietnam, Thailand eller på Sri Lanka, har Apollo dette, og mye mer å by på. Ta en titt på apollo.no, og planlegg din drømmereise allerede i dag. Med en Apollo rabattkode fra KK.no blir både fly og opphold billigere, slik at du får mer penger å bruke på å nyte den lokale mat- og drikkekulturen, eller til å dra på turer i fjerne land der du kan oppleve ting få av vennene dine har hatt muligheten til. Bruker du pengene dine på å reise, kjøper du deg gode minner, og de er det ingen som kan ta fra deg.


Du bør alltid se etter tilbud og rabattkoder for Apollo her hos KK om du ønsker å reise til destinasjoner som:

 • Kroatia
 • Montenegro
 • Bulgaria
 • Danmark
 • Hellas
 • Italia 
 • Kypros
 • Malta
 • Nederland
 • Portugal
 • Polen
 • Spania
 • Storbritannia
 • Tyrkia
 • Ungarn
 • India
 • Kina
 • Hong Kong
 • Thailand
 • Egypt
 • Marokko
 • Sør-Afrika
 • Cuba
 • Mexico
 • USA
 • Brasil 
 • Peru
 • Australia


Utgåtte kuponger og tilbud
Apollo logo / link til butikkside

1000 kroner i rabatt på reise til Mallorca!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Apollo når du bestiller din neste reise til Mallorca og du får hele 1000,- i rabatt på din reise! registrer tilbudet og book før 21. januar for å benytte deg av rabatten. Spar penger på din sommerferie og benytt denne muligheten til å reise rimelig! Klikk deg via denne kupongen for å komme til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Motta hele 600 kroner avslag!

Med denne Apollo rabattkoden får du 600 kroner i rabatt på pakkereiser med charterfly! Tilbudet gjelder: dersom du booker reisen minst 30 dager før avreise og på reiser som ikke allerede er nedsatte. Tilbudet kan ikke brukes på uspesifiserte reiser.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Få 600 kroner i rabatt!

Få 600kr avslag på din neste reise! Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og bruk denne Apollo rabattkoden i kassen for å motta 600 kroner avslag på pakkereiser med charterfly!

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Få 1000 kroner i avslag på reiser til Asia!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Apollo og få 1000 kroner i avslag når du bestiller reise til Asia! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud og finn din neste destinasjon. Bare kopier og bruk koden i kassen. God reise!

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Spar 600 kroner på booking i mars!

Dersom du booker reisen din i mars kan du spare hele 600 kroner! Klikk deg inn via denne kupongen og ta i bruk rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Sommerferie til populære steder fra kun kr 2498!

Gjør et kupp på din neste ferie! Enten det er med familien eller en romantisk tur til sol, varme og kritthvite strender sammen med partneren din. Du finner pakkereiser fra kun kr 2498 i nettbutikken hos Apollo! Skynd deg før det blir utsolgt. Du finner utvalget ved å klikke deg videre denne kupongen. Ingen Apollo rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Fly og hotell i Emiratene fra kun kr 4448!

Bestill drømmereisen i vinter til Emiratene kun for kr 4448 per person, dette inkluderer både fly og hotell. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut tilbudet og gjør et kupp, du trenger ingen Apollo rabattkode!

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Stort utvalg av restplasser!

Apollo har gode priser på reiser! Reis for eksempel svært rimelig til Gran Canaria eller Hellas. Rabattkode er ikke nødvendig, bare klikk deg inn gjennom lenken for å motta tilbudet.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Sydenferie i 1 uke + hotell fra kun kr. 1898!

Nå kan du forlenge sommeren med en liten reise. Du finner svært lave priser i august og september til land som Hellas, Kroatia, Spania, Kypros og flere! Klikk deg inn og se de fantastiske prisene! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Fantastisk billige storbyferier!

Hos Apollo får du alltid gode priser på fly og hotell, trykk deg inn på linken for å finne fantastiske tilbud til din neste storbyferie! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

TilbudBestill din storbyferie med rabattkoder fra Apollo

Apollo kan tilby deg turer til de fleste populære mål for storbyferie. Om du bare vil dra på en liten langhelg, en uke, eller på en lengre ferie, har Apollo en rekke alternativer å by på. Ofte har Apollo tilbud på restplasser og turer til populære storbyer, så hvis du kjeder deg hjemme i Norge, skal du ikke lete lenge før du finner en tur til et sted som kan by på fart og spenning. Om du ønsker å vandre mellom skyskrapere på Manhattan, eller se på de merkeligste gateartister langs Las Ramblas i Barcelona, eller om du ønsker en stille og fredelig uke mellom antikke ruiner på en liten øy i Hellas, har Apollo helt sikkert noe for deg. Bruk din rabattkode fra KK.no for å få uslåelige tilbud på din drømmereise, og husk, den som intet våger, intet vinner. Det er en stor verden der ute, og minnene, bildene og de gode opplevelsene kan ingen ta ifra deg.


Apollo står for planleggingen

Mange forbinder Apollo med den typiske charterreisen, men Apollo tilbyr både pakkereiser, flyturer, hotell og cruise. For deg som ønsker å bruke mer tid på selve ferien og mindre tid på planlegging, kan Apollo gjøre det meste for deg. Du kan velge å dra på rundreiser, kombinasjonsreiser, gruppereiser og på aktive reiser. Apollo har reiseledere, guider og drøssevis av gode anbefalinger som passer for deg. På denne måten kan du lene deg tilbake og bare nyte ferien. Ønsker du å lese mer og finne ut hva som passer deg best kan du ta en titt på Apollos inspirasjonsblogg.

Er du mer av den erfarne travleren som liker å planlegge reisen selv, kan du også se etter tilbud og rabattkoder for Expedia og Hotels.com. For flere Apollo rabattkoder kan du se på Dagbladet sine sider for rabattkoder.