Månedens beste tilbud & BangerHead rabattkoder!

Aktive BangerHead rabattkode & kampanjer i mars 2018

Har du lyst å handle her får du Bangerhead rabattkode gjennom kk.no. Akkurat nå er det mulig å få opptil 70% rabatt gjennom en av våre kuponger. I tillegg har Bangerhead også et eget lojalitetsprogram hvor du får bonuspoeng hver eneste gang du handler i nettbutikken. Dermed kan du glede deg over lavere priser, og det å bli belønnet for å handle i nettbutikken. Bangerhead.no er en av Skandinavias største nettbutikker innen skjønnhet, startet i Sverige i 2008. De tilbyr alt innen skjønnhet, kosmetikk, hårpleie, hudpleie og helse, og har mange tusen produkter på eget lager. Produktene er nøye utvalgt og kommer fra noen av verdens mest prestisjefulle merker, som for eksempel Lancôme, Clinique, Dermalogica og BareMinerals. 


BangerHead logo / link til butikkside

30% Rabatt på alt fra Redken

Leter du etter store flasker, stylingprodukter eller pakker med sjampo og balsam fra det populære merket Redken så har kommet til riktig sted! Nå får du hele 30% rabatt på ALT fra Redken i nettbutikken til Bangerhead. Bare klikk på linken som tar deg rett til tilbudet og gjør et kupp allerede i dag!

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% på parfyme og deodorant fra Karl Lagerfeld

Hos Bangerhead får du nå 20% rabatt på parfymer og deodoranter fra det eksklusive merket Karl Lagerfeld. Duftene er stilige, velgjorte og gir et herlig skimmer på huden. Tilbudet gjelder både dameduft og herreduft.

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

30% på hårpleie fra Kérastase

Akkurat nå får du 30% avslag på en mengde produkter fra det eksklusive hårpleiemerket Kérastase hos Bangerhead! Klikk på rabattkupongen for å komme til tilbudet.

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

30% avslag på hårpleie fra Kérastase

Klikk deg inn i dag og få hele 30% avslag på hårpleie fra Kérastase. Dette er perfekt for deg som vil ha påfyll av hårprodukter! Kom til utvalget ved å klikke deg videre gjennom denne rabattkupongen.

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

30% rabatt på all hårpleie fra Redken

Klikk deg inn i dag og få hele 30% rabatt på all hårpleie fra Redken. Du finner alt mellom stylingprodukter, ekstra store flasker eller pakker med sjampo og balsam. Kom deg direkte til tilbudet ved å klikke deg videre gjennom denne rabattkupongen.

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% rabatt på Karl Lagerfeld

Nå får du 20% rabatt på parfyme og deodorant fra det eksklusive merket Karl Lagerfeld. Dette tilbudet gjelder både dameduft og herreduft! Klikk deg inn i dag for å få med deg dette tilbudet! Ingen rabattkode nødvendig.

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Alle gjeldene kampanjer!

Denne rabattkupongen tar deg rett til kampanjene som gjelder akkurat nå i nettbutikken! Du finner alltid en mengde produkter til nedsatte priser. Handle billig sminke, hårprodukter, hudpleie og mye mer fra kjente merkevarer. Ingen Bangerhead rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Gratis frakt på din bestilling!

Nå får du gratis frakt på alle dine kjøp over kr 499 i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne et stort utvalg av hårpleie, hudpleie og mye mer innen skjønnhet og velvære til svært gode priser, du trenger ingen Bangerhead rabattkode.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Opptil 70% rabatt på over 600 produkter!

Du kan nå få opptil 70% avslag på over 600 produkter hos BangerHead. Ingen BangerHead rabattkode er nødvendig. Linken tar deg til nettbutikken.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Lave priser og kjente merkevarer

De fleste av oss bruker sminke av et eller annet slag, enten det er produkter for å rense huden eller tilføre litt ekstra fuktighet e.l. Forfengelige som vi er finnes det fantastiske sminkeprodukter som får huden vår til å gløde. At man skal føle seg fin og fornøyd med seg selv er viktig for oss alle. Hos Bangerhead.no kan du sitte i ro og fred og utforske over 20 000 produkter innen hårpleie, hudpleie, makeup og parfyme fra merker som:

 • bareMinerals
 • Biotherm
 • Bumble & bumble
 • Calvin Klein
 • Chloe
 • Clarins
 • Clinique
 • Dermologica
 • DKNY
 • Elizabeth Arden
 • Essie Professional
 • Estee Lauder
 • glominerals
 • ghd
 • Id Hair
 • IsaDora
 • Kerastase
 • LOreal
 • Maybelline
 • MaxFactor
 • Ole Henriksen
 • Rapunzel
 • Shiseido
 • TGI
 • Voluspa

Og mange andre gode og kjente kvalitetsmerker. 

Hårpleie-og-hårprodukter-hårkur-shampo-balsam-og-mer-til-gode-priser-Bangerhead-rabattkoder

De har også en egen seksjon for menn. Nettbutikken har åpent hele døgnet. Det du bestiller leveres ut alle hverdager, og vil bli levert av Bring i løpet av noen få dager. Det går fort å motta bestillingene dine! Meld deg på deres nyhetsbrev og få informasjon om deres seneste trender, tips og eksklusive tilbud. Med Bangerhead rabattkode fra kk.no vil du kunne spare en god del penger. Rabattkode Bangerhead vil sørge for at din handel i nettbutikken vil bli en enda bedre opplevelse.

Kampanjer og outlet

Støtt og stadig kan du finne gode produkter innen alle kategorier på salg. Vi samler alle tilbud her hos KK slik at du til enhver tid kan følge med på de beste tilbudene og slå til når dine favorittprodukter og merker kan handles rimelig. I nettbutikken finner du en egen kategori for kampanjer, tilbud og outlet-produkter. Her kan du kjøpe varer som er nedsatt med opptil 50%, ta 3 og betale for kun 2, få gaver ved kjøp av visse merker og finne rimelige gaver og gavesett. I outleten kan du være så heldig å finne produkter nedsatt med så mye som 60% eller mer, så her kan du virkelig gjøre et kupp og handle inn et lite lager. Dersom du har lyst på litt inspirasjon før du handler kan du ta en titt i deres Magazine som du finner i nettbutikken. Nye looks, anbefalinger, tester og hvordan man påfører produkter er noe av det du kan finne her. Klikk deg inn i dag og handle rimelige kvalitetsprodukter for skjønnheten, med en Bangerhead rabattkode blir også handelen enda billigere.

Rask levering og fri frakt over 499 kr

Bangerhead rabattkode er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. I denne nettbutikken tilbyr de over 20 000 produkter innen hårpleie, hudpleie, makeup og parfyme. Med rabattkode Bangerhead får du kjøpt det beste i skjønnhetsprodukter til en ekstra god pris. De har nøye valgt ut de beste produktene fra verdens mest prestisjefulle merker. Mens du venter på din bestilling kan du la deg inspirere av deres Magazine, som omhandler skjønnhetstips.

Sminke-makeup-til-alle-hudtyper-fra-kjente-merker-rimelig-med-Bangerhead-rabattkoder

Angrer du på ditt kjøp så har du 30 dager til å returnere. Hos Bangerhead betaler du trygt og sikkert med kort. De følger retningslinjene som har blitt satt opp av trygg E-handel og DIBS. De lagrer ingen kortopplysninger, og all kortinformasjon blir håndtert med SSL-kryptering. Bestillinger blir sendt alle hverdager med Bring, og du mottar den etter få dager. En annen fordel er at de har fri frakt på levering dersom du handler for over 499 kr, og du får bli med i deres lojalitetsprogram. Da er det bare å bestille mye når du først er i gang.


Utgåtte kuponger og tilbud
BangerHead logo / link til butikkside

100,- avslag på hudpleie!

Dersom du handler hudpleieprodukter for over 599 kroner får du 100 kroner avslag med denne Bangerhead rabattkoden.Klikk deg inn i dag og finn dine favorittprodukter svært billig. Rabattkupongen viser deg koden og tar deg rett til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

BangerHead logo / link til butikkside

20% tilbud på Lancôme mascara!

Klikk deg inn i dag og få 20% tilbud på din favorittmascara fra Lancôme i nettbutikken. Gjør et kupp før det er for sent. Ingen Bangerhead rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% avslag på all sminke!

WOW! Dette tilbudet gir deg 20% avslag på ALL* sminke i nettbutikken. Finn dine favoritter fra merker som bareMinerals, Lancôme og Shiseido direkte gjennom kupongen! Oppdater sminkeskuffen din med nye produkter. Du trenger ingen Bangerhead rabattkode. *Gjelder ikke Sensai.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% avslag på all sminke!

Nå får du hele 20% avslag på all sminke i nettbutikken når du klikker deg inn via denne rabattkupongen. Bestill dine favoritter til svært rimelig! Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av. Du trenger ingen Bangerhead rabattkode.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% rabatt på alle leppeprodukter!

Ut helgen får du hele 20% rabatt på alle leppeprodukter i nettbutikken! Et perfekt tilbud som redder tørre lepper i vinter. Klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter. Du kan også finne utvalgte parfymer nedsatt med 20%.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

30% avslag på Redken, Kérastase og Pureology!

Nå får du hele 30% avslag på Kérastase, Redken og Pureology i nettbutikken når du klikker deg inn via denne kupongen. Spar penger på disse fantastiske hårproduktene. Du får dessuten 15% rabatt på alt i butikkens K-beauty sortiment. Ingen BangerHead rabattkode er nødvendig!

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20-50% avslag på skjønnhet og velvære!

Klikk deg inn hos denne rabattkupongen i dag og få 20-50% avslag på en mengde utvalgte produkter innen skjønnhet og velvære. Her finner du hårpleie, hudpleie, sminke og mye mer til svært gode priser, ingen Bangerhead rabattkode er nødvendig!

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% avslag på shampoo, balsam og hårkur!

Klikk deg inn i nettbutikken i dag og få 20% avslag på shampoo, balsam og hårkur. Du vil finne et stort utvalg innen kjente merkevarer. Finn dine favoritter i dag og spar gode summer på hårprodukter. Du trenger ingen Bangerhead rabattkode for dette fantastiske tilbudet.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

kalendertilbud i desember!

Hos Bangerhead er det tid for adventskalender med ulike gode tilbud hver eneste dag frem til jul. Klikk deg inn hver dag for å se de ulike tilbudene, og spar gode summer på julegaver i år. Klikk deg inn i dag via denne rabattkupongen for å sjekke ut dagens rabatt! Du trenger ingen Bangerhead for disse tilbudene.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Julegaver samlet på ett sted!

Klikk deg inn hos Bangerhead og gjør et kupp på julegaver i dag! Du finner alt fra neglelakk til hudpleie og tilbehør. Klikk deg videre gjennom kupongen for å komme til tilbudet. Du trenger ingen Bangerhead rabattkode.

Utgått

TilbudFornøyde kunder

Rabattkode Bangerhead fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen, hurtige leveringer samt det store utvalget av skjønnhetsprodukter har gitt nettbutikken fornøyde kunder. Bangerhead.no har sørget for at du kan kjøpe skjønnhetsprodukter på nett, og det uten å måtte forlate hjemmet. De fører skjønnhetsprodukter fra verdens mest prestisjefulle merker.

Skjønnhet-og-velværeprodukter-til-lave-priser-med-en-Bangerhead-rabattkode

Alle deres produkter kommer fra autoriserte forhandlere i Skandinavia, og er garantert ekte. Deres priser er konkurransedyktige, og de har fått gode omtaler på prisjakt.no. Når du legger til gratis frakt og gode rabatter, skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Send inn din bestilling, og bruk din rabattkode i dag du også!