Månedens beste tilbud & Bik Bok rabattkoder!

Aktive Bik Bok rabattkode & kampanjer i august 2018

Nå kan du få Bik Bok rabattkode & kampanjer gjennom kk.no. Dermed kan du glede deg over enda lavere priser, som 10% avslag på handlekurven i tillegg til fordeler som gratis frakt ved ordrer over kr 600,- og utmerket kundeservice til alle kunder. Bik Bok er en stor internasjonal butikkjede med nettbutikk, og har over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike. Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973 med en intensjon om å skape et fashion jeansbrand for unge jenter. Med sterk vekst og stor popularitet vokste merket raskt til å utvikle seg til å bli hele kolleksjoner til unge damer. Klesskjeden tilbyr et omfattende sortiment av moteklær og tilbehør. 


Bik Bok logo / link til butikkside

Fri frakt på din bestilling!

Få med deg høstens nyheter fra BIK BOK og få i tillegg fri frakt på din bestilling! Benytt deg av denne rabattkoden fra BIK BOK for å benytte deg av tilbudet. Her finner du garantert noe som passer i din høstgarderobe.

5 timer gjenstår

Rabattkode


Lave priser på moteklær til jenter og unge kvinner

Det er alltid noen som klarer å kle seg mer stiligere enn de andre. Om du har lyst til å være blant dem, da må du følge ekstra godt med Bik Bok. Det første steget til en gjennomført stil er å identifisere hvem du er, og hva vil du uttrykke. Hos Bik Bok har du muligheten til å vise din personlige stil ved å kjøpe drømmeantrekket ditt til en lav pris. Det er enkelt å gå inn på deres nettbutikk, sitte i fred og ro med laptopen i fanget, se utvalget og gjøre kupp på klær. Nettbutikken er alltid åpen, så da kan du handle enkelt døgnet rundt. Alt du kjøper på bikbok.com kan returneres eller byttes i en av deres fysiske Bik Bok butikker. Meld deg på deres nyhetsbrev, og bli den første til å motta nyheter om kommende motetrender og tilbud. Med Bik Bok rabattkode fra kk.no sparer du en god del penger. Rabattkode Bik Bok vil sørge for at netthandel din blir en enda bedre opplevelse.

Rask levering og gratis frakt ved kjøp over 600 kr

Bik Bok rabattkode og kampanjer er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. Nettbutikken skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke, og gjøre til ditt eget. Med rabattkode Bik Bok får du kjøpt moteriktige klær til en ekstra god pris. Alle Bik Bok kolleksjoner er designet i Oslo, og de har hatt flere fantastiske designsamarbeid over årene, med noen av Skandinavias og verdens kjendiser som Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt og bloggeren Lene Orvik. De tilbyr også merkene Never Denim, Westhill Redbird og Sassymanii i tillegg til sitt eget merke. Bestillingene blir sendt alle hverdager med PostNord/MyPack og leveres om noen få dager. En annen fordel med BikBok.com er at den har fraktfri levering ved handel over 600 kr, så det er bare å bestille mye når man er først er i gang. Betalingene med Visa og Mastercard blir behandlet av Nets og de er sikret med SSL, og alle kortdetaljer er kryptert. Det gjør at det er like sikkert å betale på nett som i butikk.


Utgåtte kuponger og tilbud
Bik Bok logo / link til butikkside

Få 15% rabatt på ditt neste kjøp!

Det er back to school! Ønsker du noe nytt i din garderobe? Benytt deg av denne rabattkoden fra BIK BOK og få 15% rabatt på ett kjøp! Sjekk ut hele utvalget ved å klikke deg inn direkte via denne kupongen.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

FRI FRAKT!

Nå får alle Bik Bok life-medlemmer i nettbutikken gratis frakt i nettbutikken! Bestill alle dine favorittprodukter i dag og gjør et kupp. Bik Bok rabattkoden aktiverer tilbudet! PS: er du ikke medlem, kan du selvfølgelig bli det helt gratis i nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

30% rabatt på shorts!

Nå får alle Bik Bok-life medlemmer 30% avslag på shorts i nettbutikken! Bruk Bik Bok rabattkoden for å benytte deg av tilbudet og shop i dag. Kupongen tar deg rett til tilbudet!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

3 for 2 på alle topper!

Denne Bik Bok rabattkoden gir deg nå 3 for 2 på alle topper i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å gjøre et kupp på noen nye sommerfavoritter!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Ut helgen får du gratis frakt på ditt kjøp i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å bruke søndagen til å sikre deg noen nydelige skatter til sommeren og gjør et kupp! Tilbudet er for Bik Bok life-medlemmer, og gjelder ved bruk av Bik Bok rabattkoden. Er du ikke medlem, kan du selvsagt melde deg inn helt gratis for å benytte deg av tilbudet!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

3 for 2 på alt badetøy!

Mangler du det viktigste til sommeren? Med denne Bik Bok rabattkoden* får du 3 for 2 på alt badetøy i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter og gjør et kupp! Kupongen tar deg direkte til kampanjen. *Koden gjelder for alle medlemmer i kundeklubben. Meld deg inn gratis i dag for å benytte deg av tilbudet!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

100 kroner i rabatt på denimjakker!

Mangler du den perfekte denimjakka som går til sommerkjolene på kjølige sommerkvelder? Bestill en ny favoritt nå og få 100 kroner i avslag! Tilbudet krever at du er Bik Bok Life medlem, som du kan bli helt gratis i nettbutikken. Bruk Bik Bok rabattkoden for å få avslaget!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

20% rabatt på alle topper!

Få med deg dette herlige tilbudet fra BIK BOK som gir deg 20% rabatt på alle topper. Husk å bruke denne rabattkoden for å aktivere tilbudet. Her er det et stort utvalg å velge mellom, klikk deg videre via denne kupongen for å se.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

100 kroner i avslag på trench coat!

Nå får du alle Bik Bok life medlemmer 100 kroner i rabatt på vårens Tracy coat! Denne kommer i flere farger og passer til alt, perfekt når dagene blir lengre og varmere! Bruk Bik Bok rabattkoden for å benytte deg av tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

20% rabatt på alle topper!

Nå får alle Bik Bok-medlemmer 20% avslag på topper i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å melde deg inn og få tilbudet du også, det er selvfølgelig helt gratis! Bruk Bik Bok rabattkoden når du handler for å aktivere rabatten.

Utgått

RabattkodeFornøyde kunder over hele landet

Rabattkode Bik Bok fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Utmerket kundeservice, superraske leveringer samt et hav av valgmuligheter som gjør at alle kunder kan skape seg en personlig still, og det har gitt nettbutikken fornøyde kunder over hele landet. Nettstedet BikBok.com tilbyr fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-pieces og de beste must-have plaggene, til alle anledninger på ett sted, og det uten å måtte forlate hjemmet. Bik Bok skaper moteriktige klær av høy kvalitet, men til priser som er konkurransedyktige. Når man legger seg til gratis frakt på bestillinger over 600 kr. og gode rabatter, skjønner man hvorfor deres kunder ikke handler andre steder. Send inn din bestilling og bruk din rabattkode i dag du også!