Månedens beste tilbud & Bik Bok rabattkoder!

Aktive Bik Bok rabattkode & kampanjer i mars 2018

Nå kan du få Bik Bok rabattkode & kampanjer gjennom kk.no. Dermed kan du glede deg over enda lavere priser, som 10% avslag på handlekurven i tillegg til fordeler som gratis frakt ved ordrer over kr 600,- og utmerket kundeservice til alle kunder. Bik Bok er en stor internasjonal butikkjede med nettbutikk, og har over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike. Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973 med en intensjon om å skape et fashion jeansbrand for unge jenter. Med sterk vekst og stor popularitet vokste merket raskt til å utvikle seg til å bli hele kolleksjoner til unge damer. Klesskjeden tilbyr et omfattende sortiment av moteklær og tilbehør. 


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Lave priser på moteklær til jenter og unge kvinner

Det er alltid noen som klarer å kle seg mer stiligere enn de andre. Om du har lyst til å være blant dem, da må du følge ekstra godt med Bik Bok. Det første steget til en gjennomført stil er å identifisere hvem du er, og hva vil du uttrykke. Hos Bik Bok har du muligheten til å vise din personlige stil ved å kjøpe drømmeantrekket ditt til en lav pris. Det er enkelt å gå inn på deres nettbutikk, sitte i fred og ro med laptopen i fanget, se utvalget og gjøre kupp på klær. Nettbutikken er alltid åpen, så da kan du handle enkelt døgnet rundt. Alt du kjøper på bikbok.com kan returneres eller byttes i en av deres fysiske Bik Bok butikker. Meld deg på deres nyhetsbrev, og bli den første til å motta nyheter om kommende motetrender og tilbud. Med Bik Bok rabattkode fra kk.no sparer du en god del penger. Rabattkode Bik Bok vil sørge for at netthandel din blir en enda bedre opplevelse.

Rask levering og gratis frakt ved kjøp over 600 kr

Bik Bok rabattkode og kampanjer er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. Nettbutikken skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke, og gjøre til ditt eget. Med rabattkode Bik Bok får du kjøpt moteriktige klær til en ekstra god pris. Alle Bik Bok kolleksjoner er designet i Oslo, og de har hatt flere fantastiske designsamarbeid over årene, med noen av Skandinavias og verdens kjendiser som Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt og bloggeren Lene Orvik. De tilbyr også merkene Never Denim, Westhill Redbird og Sassymanii i tillegg til sitt eget merke. Bestillingene blir sendt alle hverdager med PostNord/MyPack og leveres om noen få dager. En annen fordel med BikBok.com er at den har fraktfri levering ved handel over 600 kr, så det er bare å bestille mye når man er først er i gang. Betalingene med Visa og Mastercard blir behandlet av Nets og de er sikret med SSL, og alle kortdetaljer er kryptert. Det gjør at det er like sikkert å betale på nett som i butikk.


Utgåtte kuponger og tilbud
Bik Bok logo / link til butikkside

20% rabatt på alle topper!

Nå får alle Bik Bok-medlemmer 20% avslag på topper i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å melde deg inn og få tilbudet du også, det er selvfølgelig helt gratis! Bruk Bik Bok rabattkoden når du handler for å aktivere rabatten.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

100 kroner i avslag på alle jeans!

Trenger du nye jeans nå som våren ligger og lurer rundt hjørnet? Klikk deg inn her for å få 100 kroner i rabatt på alle jeans i nettbutikken! Du finner et stort utvalg forskjellige jeans - velg blant annet mellom high waste og low waste, boyfriend jeans og mye mer. ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

20% rabatt på alle topper på Kvinnedagen!

I dag får alle Bib Bok Life-medlemmer 20% avslag på topper i nettbutikken. Finnes det en bedre måte å unne seg noe nytt på i anledning Kvinnedagen? Klikk deg inn i dag for å gjøre et kupp, du trenger ingen Bik Bok rabattkode. Er du ikke medlem, kan du selvfølgelig melde deg inn helt gratis!

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Gode tilbud på klær og tilbehør!

Klikk deg inn hos Bik Bok i dag og få med deg et stort salg med hele 50-70% salg. Du finner alle dine favoritter til å oppdatere garderoben. Spar gode summer i dag ved å klikke deg direkte inn via denne kupongen, ingen Bik Bok rabattkode nødvendig for å motta tilbudet.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Gensere fra kr 125!

Akkurat nå får du et stort utvalg gensere til vinteren fra bare kr 125 i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne din favoritt, dette fantastiske tilbudet vil du ikke gå glipp av! Du trenger ingen Bik Bok rabattkode.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Gratis frakt på klær, sko og tilbehør!

Akkurat nå får du gratis frakt på alt i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter og spar penger, her er det lurt å slå til før det er for sent! Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

10% rabatt på hele ditt kjøp!

Som medlem hos Bik Bok får du mange fordeler. Når du melder deg inn får 10% rabatt på din første ordre. Under tiden som medlem vil du også få poeng på alt du handler, disse poengene kan du ta ut og handle klær for. Trykk deg inn gjennom denne kupongen for å registrere deg i dag. Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Siste sjanse!

Klikk deg inn for produkter som det er aller siste sjanse å få tak i. Her finner du selvfølgelig svært gode priser! Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig for dette gode tilbudet.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

GRATIS FRAKT på alle klær, sko og tilbehør!

Frem til julaften får du gratis frakt på hele ditt kjøp i nettbutikken. Klikk hjem både nye favoritter til vintergarderoben og årets nyttårskjole i dag og spar penger, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Cyber Monday: 20% avslag på ALT i butikken!

Bik Bok feirer cyber monday. I dag får du 20% avslag på hele nettbutikken. Du vil finne klær, sko og tilbehør som passer til alle anledninger. Gjør et kupp før det er for sent, du trenger ingen Bikbok rabattkode!

Utgått

TilbudFornøyde kunder over hele landet

Rabattkode Bik Bok fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Utmerket kundeservice, superraske leveringer samt et hav av valgmuligheter som gjør at alle kunder kan skape seg en personlig still, og det har gitt nettbutikken fornøyde kunder over hele landet. Nettstedet BikBok.com tilbyr fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-pieces og de beste must-have plaggene, til alle anledninger på ett sted, og det uten å måtte forlate hjemmet. Bik Bok skaper moteriktige klær av høy kvalitet, men til priser som er konkurransedyktige. Når man legger seg til gratis frakt på bestillinger over 600 kr. og gode rabatter, skjønner man hvorfor deres kunder ikke handler andre steder. Send inn din bestilling og bruk din rabattkode i dag du også!