Bik Bok rabattkode og tilbud i Mars 2019

Finn din Bik Bok rabattkode med KK. Dermed kan du glede deg over enda lavere priser. Bik Bok er en stor internasjonal butikkjede med nettbutikk, og har over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike. Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973 med en intensjon om å skape et fashion jeansbrand for unge jenter. Med sterk vekst og stor popularitet vokste merket raskt til å utvikle seg til å bli hele kolleksjoner til unge damer. Klesskjeden tilbyr et omfattende sortiment av moteklær og tilbehør. Bestill den nyeste moten hos Bik Bok og få fri frakt over 600 kr! 


Bik Bok logo / link til butikkside

Medlemstilbud: 30 % Rabatt på body!

30 % Rabatt

1 dager gjenstår

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

Spar penger på Bik Bok sitt salg!

Salg

9 dager gjenstår

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Stort utvalg til 70% rabatt!

70 % rabatt

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Lave priser på moteklær til jenter og unge kvinner

Det er alltid noen som klarer å kle seg mer stiligere enn de andre. Om du har lyst til å være blant dem, da må du følge ekstra godt med Bik Bok. Det første steget til en gjennomført stil er å identifisere hvem du er, og hva vil du uttrykke. Hos Bik Bok har du muligheten til å vise din personlige stil ved å kjøpe drømmeantrekket ditt til en lav pris. Det er enkelt å gå inn på deres nettbutikk, sitte i fred og ro med laptopen i fanget, se utvalget og gjøre kupp på klær. Nettbutikken er alltid åpen, så da kan du handle enkelt døgnet rundt. Alt du kjøper på bikbok.com kan returneres eller byttes i en av deres fysiske Bik Bok butikker. Meld deg på deres nyhetsbrev, og bli den første til å motta nyheter om kommende motetrender og tilbud. Med Bik Bok rabattkode fra kk.no sparer du en god del penger. Rabattkode Bik Bok vil sørge for at netthandel din blir en enda bedre opplevelse.

Rask levering og gratis frakt ved kjøp over 600 kr

Bik Bok rabattkode og kampanjer er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. Nettbutikken skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke, og gjøre til ditt eget. Med rabattkode Bik Bok får du kjøpt moteriktige klær til en ekstra god pris. Alle Bik Bok kolleksjoner er designet i Oslo, og de har hatt flere fantastiske designsamarbeid over årene, med noen av Skandinavias og verdens kjendiser som Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt og bloggeren Lene Orvik. De tilbyr også merkene Never Denim, Westhill Redbird og Sassymanii i tillegg til sitt eget merke. Bestillingene blir sendt alle hverdager med PostNord/MyPack og leveres om noen få dager. En annen fordel med BikBok.com er at den har fraktfri levering ved handel over 600 kr, så det er bare å bestille mye når man er først er i gang. Betalingene med Visa og Mastercard blir behandlet av Nets og de er sikret med SSL, og alle kortdetaljer er kryptert. Det gjør at det er like sikkert å betale på nett som i butikk.


Utgåtte kuponger og tilbud
Bik Bok logo / link til butikkside

20 % Rabatt på skjorter og bluser!

20 % Rabatt

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

20 % Rabatt på all strikk!

20 % Rabatt

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

-20% på nightwear

Ved bruk av denne kupongen sparer du 20% på alt av Nightwear i nettbutikken!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

Spar 100,- på Amy bukse

Nå kan du spare 100,- på Amy bukse hos Bik Bok. Ta i bruk denne rabattkoden når du skal betale!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

Spar 100 kroner!

Akkurat nå kan du benytte deg av ukens tilbud hos Bik Bok! Få 100 kr i rabatt på Alpha hettegensere! Høsten nermer seg, og Bik Boks utvalg av Alpha hettegensere er stort og i alle høstens farger! Bruk Bik Bok rabatkode og spar 100 kr!

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

20% rabatt på valgfri topp!

Vil du ha 20% avslag på en valgfri topp? Klikk deg inn i nettbutikken, finn din favoritt og bruk denne Bik Bok rabattkoden! Koden er gyldig for alle Bik Bok Life-medlemmer, men dersom du ikke er medlem kan du selvfølgelig melde deg inn helt gratis og benytte deg av tilbudet! Utvalget finner du direkte gjennom rabattkupongen.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

100 kr avslag på Vicki blouse

Benytt deg av denne rabattkoden og få 100 kr avslag på Vicki blouse. Skjorteblusen kommer i fem ulike varianter og passer perfekt til jeans! Klikk deg inn via denne rabattkoden for å bestille i dag.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

Fri frakt på din bestilling!

Få med deg høstens nyheter fra BIK BOK og få i tillegg fri frakt på din bestilling! Benytt deg av denne rabattkoden fra BIK BOK for å benytte deg av tilbudet. Her finner du garantert noe som passer i din høstgarderobe.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

Få 15% rabatt på ditt neste kjøp!

Det er back to school! Ønsker du noe nytt i din garderobe? Benytt deg av denne rabattkoden fra BIK BOK og få 15% rabatt på ett kjøp! Sjekk ut hele utvalget ved å klikke deg inn direkte via denne kupongen.

Utgått

Rabattkode

Bik Bok logo / link til butikkside

FRI FRAKT!

Nå får alle Bik Bok life-medlemmer i nettbutikken gratis frakt i nettbutikken! Bestill alle dine favorittprodukter i dag og gjør et kupp. Bik Bok rabattkoden aktiverer tilbudet! PS: er du ikke medlem, kan du selvfølgelig bli det helt gratis i nettbutikken.

Utgått

RabattkodeFornøyde kunder over hele landet

Rabattkode Bik Bok fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Utmerket kundeservice, superraske leveringer samt et hav av valgmuligheter som gjør at alle kunder kan skape seg en personlig still, og det har gitt nettbutikken fornøyde kunder over hele landet. Nettstedet BikBok.com tilbyr fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-pieces og de beste must-have plaggene, til alle anledninger på ett sted, og det uten å måtte forlate hjemmet. Bik Bok skaper moteriktige klær av høy kvalitet, men til priser som er konkurransedyktige. Når man legger seg til gratis frakt på bestillinger over 600 kr. og gode rabatter, skjønner man hvorfor deres kunder ikke handler andre steder. Send inn din bestilling og bruk din rabattkode i dag du også!