De beste Boohoo rabattkoder og tilbud i Januar

Boohoo ble tidlig kjent for sitt treffsikre blikk for den nyeste moten til en rimelig pris. Denne treffsikkerhet har gjort at de har blitt en av de store, globale motehusene for sin generasjon. De er en av de raskest voksende innen motesalg, sett på verdensbasis, og mye av dette skyldes deres filosofi: ikke ta alt for alvorlig. Boohoo presenterer en mote som er det absolutt nyeste og mest spennende i motebildet, uten å ta seg selv for seriøst. Det er denne filosofien som har latt dem flytte grenser de siste åtte årene og sikret kundene mer mote for mindre.


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Utgåtte kuponger og tilbud
Boohoo logo / link til butikkside

Gratis frakt på din ordre!

Benytt deg av denne fantastiske rabattkoden fra Boohoo og få gratis frakt på din ordre over 500 kr! Du finner klær som passer til alle anledninger til kvinne. Sjekk ut tilbudet i dag og plukk med deg noen godbiter hjem. Klikk deg direkte inn via denne kupongen for å komme til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

Opptil 70% avslag + 10% ekstra!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Boohoo og få ekstra 10% rabatt på de allerede reduserte prisene på klær. Dette tilbudet vil du neppe gå glipp av. Skynd deg før tilbudet utgår. Du har bare i dag på å handle så billig. Klikk deg direkte via denne rabattkupongen for å komme til salget.

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

Cyber week med opptil 70% avslag på alt + 20% EKSTRA!

Bruk denne rabattkoden fra Bohoo og få opptil hele 70% avslag på alt i nettbutikken, og ikke nok med det, du får i tillegg 20% EKSTRA avslag ved å benytte deg av koden! Klikk deg i dag for å oppdatere vintergarderoben for hele familien. Dette er det perfekte tilbudet til å lade opp til Black Friday!

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

40% rabatt på høstvarer!

Med denne Boohoo rabattkoden får du hele 40% avslag på høstklær i nettbutikken. Vær rask, tilbudet gjelder ikke lenge!

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

30% avslag på jakker, strikka gensere og boots!

Klikk deg inn nå og benytt denne Boohoo rabattkoden for å motta 30% avslag på jakker, strikkede gensere og boots. Gjør deg klar for vinteren og spar penger i dag!

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

Boohoo - 24% rabatt på alle Topper !

Nå gir BooHoo deg 24% avslag på alle topper med ordinære pris, gjelder ikke salgsvarer eller andre tilbud. Bruk BooHoo rabattkoden for få avslaget på din bestilling. Koden finner du gjennom at klikke på Boohoo kupongen nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

Boohoo - 30% rabatt på sommer kolleksjonen !

Nå kan du gjøre kjempe funn på 2015 sommer kolleksjon, gjennom å bruke Boohoo rabattkode får du nå 30% rabatt på alle sommer varer. Koden finner du gjennom at du klikker på lenken nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

Boohoo - 25% & 30% rabatt !

Denne Boohoo rabattkoden er en roterende kupong, dette vil si at ene dagen får man 25% rabatt, dagen etter vil den gi deg 30%rabatt. Dette gjelder på alle ordinære varer

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

25% avslag på hele Men sortimentet !

Denna Boohoo rabattkoden gir deg 25% avslag på hele men sortimentet. Koden finner du gjennom at klikke på rabattkode lenken .

Utgått

Rabattkode

Boohoo logo / link til butikkside

Spar 30% rabatt på Menswear

Ved at benytte deg av denne Boohoo rabattkode vil du få 30% avslag når du handler fra Menswear kolleksjonen. Koden finner du gjennom at du klikker på rabattkode lenken

Utgått

RabattkodeDen aller nyeste moten!

Boohoo er basert i Storbritannia, og har de siste årene virkelig slått seg frem som en av de aller største innen nyskapende mote. De har brukt mye tid på å finne designere, både kjent og mindre kjente, som lager mote for unge mennesker. Dette er en aldersgruppe hvor mote ofte betyr mye og det er viktig å følge det siste på motefronten. Gode tilbud og, ikke minst, de generelt gode prisene gjør denne moten tilgjengelig for flere. En annen fordel med å følge motebildet tett er at det skaper mange Boohoo salg ettersom de alltid trenger mer plass på lageret.

Det er ikke bare i New York eller Paris at man finner topp mote. Motedesignerne er spredd over hele verden. Det krever et godt nettverk hvis man skal fange opp også denne moten, noe Boohoo har gjort. De har også sikret seg gode innkjøpsvilkår, noe som gjør at vi på KK.no kan tilby deg rabattkoder og tilbud hos Boohoo. En Boohoo rabattkode kan gjelde for klær fra en spesifikk designer eller en viss stil. For flere designere kan tolke samme stil, slik som en bohem stil, litt forskjellig. Husk også at man enkelt kan blande forskjellige designere og forskjellige stiler for å skape din unike stil. Bland gjerne den nyeste moten med forrige sesongs mote, som du for eksempel kan finne i et Boohoo salg.

Enkel levering og retur fra Storbritannia

Boohoo sin nettside er på engelsk, men dette er ikke noe problem for nordmenn. Det er mye bilder og korte tekster, samt at kundeservice alltid er klar til å hjelpe deg. De forklarer gjerne hvis det er noe som er uklart. Å få varene tilsendt til Norge er helt problemfritt. De sender helt gratis hvis du handler for over 400 kroner. For pakker under 400 kroner så kommer det et mindre gebyr på 80 kr i tillegg. Det kan komme toll på pakken, men dette kommer i så fall i en egen regning. Så prosessen er enkel og med jevnlige Boohoo tilbud er prisen absolutt konkurransedyktig. Mange av merkene vil man heller ikke finne i Norge.

Første gang du handler hos Boohoo, så kan det lønne seg å bruke litt tid på sjekke størrelsestabellen. Denne er svært nøyaktig, men selvsagt kan det likevel skje feil. Så man kan ha behov for å returnere en vare. Boohoo gjør dette enkelt, det er bare å klistre på den medfølgende returlappen. Du må legge ut for returen, men dette får man i utgangspunktet tilbakebetalt. Selv hvis man tar i betraktning evt. toll eller lignende så gir Boohoo tilbud norske kunder muligheten til å få den nyeste moten til en god pris. Også utenom salgsperioder eller for varer som ikke er dekket av en Boohoo rabattkode vil prisen og utvalget gjøre denne nettbutikken til et naturlig valg for alle moteinteresserte. Vi anbefaler likevel at kunder sjekker de gjeldene tollsatsene. Ved å legge inn gjeldende tollsats så er du sikret å unngå ubehagelige overraskelser når regningen fra tollvesenet kommer.