rating rating rating rating rating

Bubbleroom

Finn din Bubbleroom rabattkode hos KK i august 2019. Husk alltid å se etter din Bubbleroom rabattkode. Bubbleroom er nettbutikken for den motebevisste. Du finner alltid noe nytt innen siste mote både til kvinner og menn blant et bredt utvalg innen klær, sko og tilbehør. Du kan velge varer blant kjente merker som Gucci, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Samsøe og Samsøe, Odd Molly, Burberry og mange, mange flere. Bubbleroom har rask levering, trygg betaling, god frakt og returordning og har alltid lave priser og gode tilbud.


Gå til Bubbleroom

Bubbleroom rabattkode august 2019

De nyeste Bubbleroom rabattkodene og tilbud i august 2019

Tilbud

Sjekk ut alle kjolene til under 300,-!

4 brukt denne uken · Rabatten går ut om 13 dager

Vis tilbud

30 % rabatt

30 % ekstra rabatt på salget

0 brukt denne uken · Rabatten går ut i dag!

Vis tilbud

Tilbud

Her finner du alle varene på salg!

6 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

Fri frakt når du handler for minst 1299 kr!

7 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fri frakt

Fri frakt ved kjøp over 1299,-

12 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Inspirert av magasiner og sosiale medier

Velkommen til Bubbleroom! Velkommen til en design som åpenbart er inspirert av klassiske, glansede motemagasiner, med en ren, hvit bakgrunn og flotte, store fotografier som illustrerer de nye trendene. Samtidig har nettbutikken en egen strøm av sosiale medier-inspirasjon, og selvfølgelig kan du også følge dem på Instagram selv. Dette gjør at det er lett å la seg inspirere simpelthen ved å bla gjennom de nyeste trendene og se hvordan profesjonelle stylister har kombinert plagg og farger for en moderne og trendy look. Men du finner selvfølgelig også en nettbutikk som er ryddig å navigere i, hvor du kan velge å fokusere på akkurat plagget du har lyst på, eller dykke ned i kategorier og trendguider. De har også en egen del hvor du finner alt som ligger på salg, om du leter etter et kupp. Bubbleroom har klær under eget merkenavn, men selger også kjente merker som Odd Molly, Chiara Forthi, Calvin Klein, Samsøe & Samsøe og Rockandblue. 

Hos Bubbleroom har du 14 dagers angrerett med enkel retur. La deg inspirere og forny stilen i dag med en Bubbleroom rabattkode for å få en god pris på din første handel. Nettbutikken har hovedkontor i Sverige, og har eget kontor i Norge med hyggelig kundebetjening både på telefon og e-post. Med en Bubble room rabattkode, Bubbleroom tilbud eller Bubbleroom rabattkupong kan du spare penger!