Månedens beste tilbud & rabattkoder fra Dentaworks!

Akkurat som vi mennesker har forskjellig hud- og hårfarge fra naturens side har tennene våre også forskjellige fargenyanser. Noen av oss har anlegg for gulere tenner enn andre. Tennene mørkner også etterhvert som vi blir eldre, det er en del av den naturlige aldringsprosessen. I tillegg vil tennene kunne misfarges av det vi spiser og drikker, for eksempel kaffe, te, rødvin, og blåbær, og ikke minst av sigaretter. Men, et blendende hvitt smil har til alle tider vært et kjennetegn på skjønnhet, ungdom og god helse. Med DentaWorks rabattkode gir kk.no deg nå muligheten til å få tilbake det hvite smilet du ønsker deg til en fordelaktig pris .


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.


Blek tennene trygt, skånsomt, og med garantert resultat

DentaWorks tannblekingspakke for hjemmebruk fungerer på samme måte som tannblekingen du får hos tannlegen, men til en brøkdel av prisen, og med DentaWorks rabattkode kan du sikre deg et strålende smil til den aller laveste kostnaden. Selve blekingsgelen som følger med pakkene er klinisk testet. Den inneholder ingen animalske restprodukter, og heller ikke peroksider, som kan forårsake allergi og irritasjoner i tannkjøttet, eller trietanolamin som kan virke hormonforstyrrende og kreftfremkallene. Den forårsaker derfor ikke ilinger i tennene slik som mange andre tannblekingsgeler gjør. Produktet fjerner meget effektivt all misfarging uten å skade verken tenner eller tannkjøtt, det har ingen bivirkninger, og er helt trygt å bruke. Gravide skal allikevel forhøre seg med legen før de tar produktet i bruk. DentaWorks tannbleking vil ikke endre fargen på kunstige tenner, kroner, eller tannbroer, og kan godt brukes også dersom du har tannregulering på baksiden av tennene. Hvis du bestiller din tannblekingspakke med rabattkode DentaWorks og resultatet ikke når opp til forventningene dine, vil du få kjøpesummen refundert med DentaWorks fornøyd kunde-garanti.

Rimelig og ukomplisert behandling

Med DentaWorks rabattkode kommer du raskt, enkelt, og rimelig i gang med tannblekingen. DentaWorks grunnpakke inneholder alt det du trenger til å bleke tennene hjemme i din egen stue - ett sett tannskinner med oppbevaringsboks, tannblekingsgel for opptil 30 behandlinger, fargekart, og bruksanvisning på norsk. Fremgangsmåten er enkel. Tannskinnene mykes opp i varmt vann og settes inn i munnen slik at de former seg etter tennene dine. Dette kan du gjøre så mange ganger du vil. Når du er fornøyd med passformen drypper du en liten mengde blekingsgel inni skinnene og setter dem inn i munnen. Skinnene skal sitte på tennene fra 30 til 60 minutter per gang. Allerede etter et par gangers bruk kan du forvente at tennene dine har blitt merkbart hvitere, men det tar mellom 5 og 30 timer for å oppnå et optimalt resultat. Aktuell pris for grunnpakken DentaWorks komplette tannbleking er 495 kr. Hvis oppgir rabattkode DentaWorks når du bestiller denne pakken på tannbleking.no vil du få avslag på denne prisen.


Utgåtte kuponger og tilbud
Dentaworks logo / link til butikkside

290 kr i rabatt på tannbleking

Få 290 kr i rabatt på Dentaworks Plus. Dette settet inneholder gelé og skinner for hjemmebleking og en tannblekingspenn som du enkelt kan ta med deg overalt.

Utgått

Tilbud

Dentaworks logo / link til butikkside

Ny revolusjonerende tannblekingsgel for kun 495kr!

Nyhet fra Dentaworks, ny tannblekingsgel for kun 495kr! Denne nye gelen gir deg hvite tenner dobbelt så fort! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Dentaworks logo / link til butikkside

Dentaworks Plus til kun kr. 695!

Via denne rabattkupongen kan du handle Dentaworks sitt beste kit for tannbleking til kun kr. 695(ord. pris kr. 990)! Legg til Dentaworks Plus i kassen og spar hele 295 kroner i dag! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

TilbudUnn deg et strålende smil

I tillegg til å helbleke tennene dine med tannskinner kan du kjøpe en tannblekingspenn. Med den pensler du blekingsgelen direkte på tennene slik at du kommer til de gjenstridige flekkene fra kaffe eller nikotin. Med pennen kan du bleke tennene dine også når du sover, eller er ute blant folk. Tannpennen rekker til opptil 30 behandlinger og koster vanligvis 395 kr. Men, dersom du bestiller pakken DentaWorks Plus får du både grunnpakken og tannpennen for bare 695 kr. Du sparer altså 295 kr. I tillegg får du ekstra rabatt også på denne pakken hvis du oppgir rabattkode Dentaworks ved bestilling. Du kan selvfølgelig bestille ekstra blekingsgel til skinnene. Kom i gang med tannblekingen i dag, husk at et strålende smil er det vakreste smykke en kvinne kan bære.