Black Friday banner

Månedens beste tilbud & Douglas rabattkoder!

Aktive Douglas rabattkode & kampanjer i november 2018

Vi i Kk.no er så heldige over at vi kan dele Douglas rabattkoder og tilbud til våre trofaste lesere. Akkurat nå kan du benytte en av våre kuponger og få hele 30% avslag. Er du på utkikk etter en ny parfyme, sminke, hårprodukter eller en fuktighetskrem? Eller leter du etter den optimale gaven til en nær og kjær? Douglas selger velværeprodukter til både han og henne, slik at alle kan føle seg vell. Den eneste forskjellen mellom et parfymeri og Douglas sin nettbutikk, er at nettbutikken ikke er stressende. Du kan sitte trygt og godt i sofaen mens du unngår lange kundekøer og kaos. Hvem ønsker vel ikke det!


Douglas logo / link til butikkside

Handle og motta 2 gratis prøveprodukter!

Dersom du handler hos Douglas får du 2 valgfrie gratisprøver på kjøpet. Klikk deg inn og shoppe dine favoritter i dag! Ingen Douglas rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Douglas logo / link til butikkside

opptil 35% rabatt på alle bestselgende produkter!

Douglas har samlet alle sine bestselgende produkter og gir deg mulighet at handle disse med en rabatt opptil 35%. Ingen Douglas rabattkode trengs for få avslaget. Klikke på lenken nedenfor.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Douglas logo / link til butikkside

Gratis frakt!

Denne rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken hvor du får fri frakt dersom du handler for over kr. 600. Klikk deg inn og handle dine favorittmerker billig i dag! Ingen Douglas rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Douglas logo / link til butikkside

Salg med opptil 30% rabatt!

Denne rabattkupongen tar deg rett til salget hvor du finner sminke, parfymer, deodoranter, kremer, hudpleie og mye mer fra kjente merkevarer nedsatt med opptil 30%! Klikk hjem skjønnhetsprodukter billig i dag. Ingen Douglas rabattkode er nødvendig.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Douglas logo / link til butikkside

Bestill gave og få gratis gaveinnpakking!

Bestill gave i nettbutikken og du får med gaveinnpakking med på kjøpet! Finn gaver til noen du er glad i, direkte hjemme fra sofaen. Du trenger ingen Douglas rabattkode for å motta tilbudet.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Lave priser på kjente merkevarer

Med vår rabattkode Douglas kan du få tak i eksklusive og kjente merker som Abercrombie & Fitch, Lancôme og Dior, men også rimeligere merker som Eos og Isadora. Douglas har det du er på utkikk etter uansett priskategori. Slutt å løp rundt i stressende butikker når du kan shoppe på Douglas. Nettsiden er åpen 24 timer i døgnet, slik at du kan handle når det selv passer deg. Om du er student, småbarnsmor eller pensjonist så er nettbutikken åpen så du kan svippe innom når du har tid til det. Og dersom du bruker vår Douglas rabattkode vil du spare penger på ditt kjøp, slik at du kan bruke de sparte pengene på et ekstra produkt eller noe annet du virkelig ønsker deg. Vi i Kk.no vet at det tross alt er noe som heter penger spart er penger tjent, og med vår Douglas kode vil du oppnå en enda lavere pris på de allerede lave produktene. Du kan betale med enten Visa, Mastercard eller Paypal. Et alternativ for alle.

Rask levering og gratis frakt over 600 kr

Douglas rabattkode er vår lille gavepakke til dere. Med en leveringstid på bare 3-5 dager vil du få varene dine i løpet av en drøy uke, noe som også passer bra dersom ordren din er en gave til en nær og kjær. Dersom du kjøper for over 600 kroner, så vil din ordre bli gratis fraktet med posten eller bring til din postkasse. Vær obs på at dersom postkassen er for liten så vil du måtte hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Men dersom du kjøper for under 600 kroner så vil du måtte betale den lille fraktsummen på 49 kroner. Etter å ha brukt vår rabattkode Douglas så vil denne fraktprisen absolutt være verdt det. Hvis du skriver deg opp på Douglas sitt nyhetsbrev vil du motta en rekke tilbud og rabatter over e-post. Dette er også en god måte å spare litt penger, når du først skal bruke litt penger.


Utgåtte kuponger og tilbud
Douglas logo / link til butikkside

20% avslag på alt av skjønnhet og velvære!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Dougals og du får 20% avslag på hele nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne sminke, hud- og hårpleie, neglelakk og mye mer og gjør et kupp i dag! Koden gjelder ved kjøp over kr 750. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av.

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

20% avslag på all sminke!

Benytt deg av denne Douglas rabattkoden og få med deg hele 20% avslag på all sminke i nettbutikken. Du finner kjente merkevarer som bareMinerals, Clinique, L'oréal Paris og mange flere! Skaff deg noe nytt til sminkepungen. Tilbudet er gyldig på alle kjøp over kr 599.

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

3 for 2 på makeup og hårprodukter

Benytt deg av denne supre rabattkoden fra Douglas og gjør deg klar for nyttårsaften. Du får nå 3 for 2 på makeup og hårprodukter. Du finner kjente merkevarer i nettbutikken. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg via denne kupongen. Finn dine favoritter i dag. Gjelder ikke elektriske produkter

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

Julegavetips - 25% avslag på parfymer og duftsett!

Hos Douglas får du nå 25% avslag på parfymer og duftsett til både han og henne. Alt du trenger å gjøre er å benytte deg rabattkoden og klikke deg videre til nettbutikken for å se utvalget. Perfekt for deg som er usikker på hva du vil gi bort som julegave. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

20% rabatt på hele ditt kjøp!

Få 20% avslag på hele ditt kjøp når du handler for minst kr 750 i nettbutikken denne helgen. Klikk hjem dine egne favoritter i tillegg til årets julegaver i dag og spar penger, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere rabatten.

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

15% rabatt på ditt kjøp!

Få 15% rabatt på hele ditt kjøp når du handler for minst kr 499 i nettbutikken. Klikk hjem dine egne favoritter i tillegg til årets julegaver i dag og spar penger, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere rabatten.

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

200 kroner i avslag på ditt kjøp!

Bruk denne rabattkoden fra Douglas og få 200 kroner i avslag ved kjøp over kr 599. Du finner alle dine favoritter innen sminke, skjønnhet og velvære. Klikk deg inn via rabattkupongen og du kommer rett til tilbudet nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

Cyber Monday: 50% rabatt på det billigste ved kjøp av to produkter!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Douglas og få hele 50% rabatt på det billigste når du kjøper 2 produkter i nettbutikken. Her finner du alt innen skjønnhet og velvære. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget og finn noen favoritter som kan passe deg!

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

Kjøp over 499,- og få Lancôme Hypnôse maskara!

Bruk denne fantastiske rabattkoden fra Douglas og få en Lancôme Hypnôse maskara helt gratis ved kjøp av varer til over 499,- Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Så vær rask ute og benytt deg av dette supre tilbudet

Utgått

Rabattkode

Douglas logo / link til butikkside

BLACK FRIDAY: -25% på hele butikken ink fri frakt!

Benytt deg av rabattkoden fra Douglas og få tilgang på Black Friday-salget som gir deg hele 25% rabatt på alt i nettbutikken i tillegg til GRATIS frakt. Her finner du en mengde produkter innen skjønnhet og velvære- dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Utgått

RabattkodeTusenvis av fornøyde kunder

Fra mandag til fredag klokken 10.00 til 18.00 vil det være mulig å kontakte kundeservice dersom du har spørsmål. Dette kan du gjøre enten via telefon, over e-post eller via deres kontaktskjema som står på hjemmesiden. Den eksepsjonelle kundeservicen er en av grunnene til at Douglas har så godt rykte og tusenvis av fornøyde kunder i verden. Andre grunner er den lave fraktprisen og den korte leveringstiden. Nettbutikken har absolutt konkurransedyktige priser på alle deres produkter, men dersom du bruker vår rabattkode Douglas så vil du spare enda mer på ditt kjøp. Enten du har kjøpt en vare til deg selv eller til en venn, et familiemedlem eller til din kjæreste.