Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Ellos

Finn din Ellos rabattkode hos KK i mai 2020! Her finner du alle tilbud og Ellos rabattkoder samlet på ett og samme sted, slik at du kan spare penger i nettbutikken. Ellos selger klær i sin nettbutikk som passer til både damer, herrer og barn i alle fasonger og størrelser. I tillegg til et stort utvalg sko, elektronikk, interiør og skjønnhetsartikler. Dette er absolutt en rabattkode du ikke vil gå glipp av! Og hvor flott er det ikke å shoppe fra sitt eget hjem i stedet for å løpe rundt i stressende butikker? Nå får du varene dine sendt rett til postkontoret eler hjem på døren! Ta i bruk en Ellos rabattkode eller Ellos tilbud og spar penger!


Gå til Ellos

Ellos rabattkode mai 2020

De nyeste Ellos rabattkodene og tilbud i mai 2020

50 % Rabatt

Spar opptil 50 % på kjoler og sko inkl. merkevarer!

11 brukt denne uken · Rabatten går ut om 4 dager

Vis tilbud

Tilbud

SALG - sjekk ut alle dameklær på salg!

667 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

SALG - sjekk ut alle herreklær på salg!

320 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

SALG - sjekk ut alle barneklær på salg!

311 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tilbud

SALG - sjekk ut alt fra hjem & innredning på salg!

589 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Lave priser på kjente merkevarer

Med vår Ellos rabattkode kan du handle enda mer slik at du er klar for enhver sesong. Bli inspirert av Ellos' kjente merkevarer i alle kategorier, slik at du kan føle deg så flott du ønsker. Kjøp varene når det selv passer deg. Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet slik at du selv kan kjøpe varer når det passer deg. Ellos mener at et sunt miljø er forutsetningen for at kommende generasjoner skal leve et bra liv. Derfor velger de bare gjenvinnbare og miljøvennlige materialer til emballasje og pakker. Det medfører at det er nøye valgt hvilke produsenter som skal samarbeides med og ikke, da det kreves et førsteklasses design og høy kvalitet på produktet. Alle leveranser fra leverandører går gjennom en kvalitetskontroll gjennom en stikkprøve. Det medfører også til at vi som kunder vil få den beste varen, noe vi vil dele med dere. Bruk rabattkode Ellos i handlekurven for en fin rabatt!

I nettbutikken til Ellos kan du handle kjente merkevarer som Casall, Reebok, adidas, Vila, Selected, Lexington, Ilse Jacobsen, Helly Hansen, Birkenstock, bareMinerals, TIGI og mange flere. Innen elektronikk finner du produkter fra de kjente produsentene som Apple, Sony, Huawei, Fitbit, Polar, Bosch, Philips, Electrolux, Asus, Denver, Grundig, HP, OBH Nordica, Kenwood og Microsoft. Ellos har en kort leveringstid på 7-10 dager slik at du kan få varene raskt. Fraktprisen er også rimelig med en fast lav fraktpris på 49 kroner. Dersom det haster og du trenger varene du har bestilt til et viktig formål som for eksempel et selskap, kan du også bestille ekspresslevering og få pakken levert dagen etter. Ellos tilbyr en rekke betalingsalternativer på deres nettside. Du kan enten betale med kredittkort, debitkort, faktura fra Klarna eller postoppkrav. Dette gir deg da muligheten til å betale for varene senere eller på avbetaling dersom du ønsker det. Dersom du ønsker å nedbetale varene så kan du også gjøre det via Klarna. Vi i Kk.no mener at penger spart er penger tjent, og vi er derfor så glade for at vi kan bidra med å gi deg en Ellos rabattkode. Bruk rabattkode Ellos i kassen når du skal betale så blir rabatten trukket fra totalsummen!


Ellos har en rekke kjente merkevarer i deres nettbutikk som gjør kundene ekstra fornøyde. Det finnes klær som passer damer og herrer i alle mulige fasonger. Fra normal størrelse til plus size. Butikken har også en velutstyrt hjemmeside der du enkelt kan navigere deg fram til spørsmål og svar du måtte eventuelt ha, uten å måtte kontakte kundeservice. Nettbutikken er sertifisert som en trygg E-handel, noe som mange kunder ser på som viktig når de betaler for noe over internett. Rabattkode Ellos fra KK.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede kommer med lave priser. Spar litt tid ved å kjøpe via nett, så kan du tilbringe tiden du ville ha brukt i butikken med nære og kjære, mens du i tillegg sparer penger!